Xiaomi 15 alınır mı?

Hocam sizin kararınız + ve - lerini söyledik biz bence gidon bir bakın elinizle tartım falan malzeme kalitesini görün
Samsungda malzeme kalitesinde sorun olacağını sanmam hocam ya. Eğer öyle olacaksa Honor magic 7 proyada gidebilir 7 yıl güncellemesi, arayüzü güzel bir cihaz.

Samsungda malzeme kalitesinde sorun olacağını sanmam hocam ya. Eğer öyle olacaksa Honor magic 7 proyada gidebilir 7 yıl güncellemesi, arayüzü güzel bir cihaz.
Evet o da olabilir ama bence samsung ya hem marka hem bilindik
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocan sanırım cpid kayıt xiaomilerin server kaydiymis ama bence siz yinede elden alın

Evet o da olabilir ama bence samsung ya hem marka hem bilindik

Hocan sanırım cpid kayıt xiaomilerin server kaydiymis ama bence siz yinede elden alın
Sorun değil hocam bütçemi aşmıyor zaten

Son düzenleme:
Wildrift dahil mi buna

Memnun musun dostum. Bende alayım diyorum. 12-512 mi aldın
Knk vermiyor

Wildrift dahil mi buna

Bende alacağım öneririm.

Honorda malzeme bulma işi sıkıntı tamir için malzeme aransa burda kaç hafta bulunmaz samsung un burda bile bayisi var

Hocam paran varsa al ama gereksiz bir fiyat daha iyisini alirsin
Gereksiz fiyat mı? Knk server kayıtsıslar min 28k civarı bunda çift hat kayıt var. Ama siz bilirsiniz.

Evet 12 516 wild ridt 121 fps veriyor
Knk pubg de bile sınırı var 13T Pro'nun Max 90 fps normalde işlemci verebiliyor fakat telefon veremiyor
Wildrift dahil mi buna

Knk pubg de işlemci 120 versede cihaz 90 fps destekliyor fakat wild Rift de 120 verebiliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,268
Üyeler
183,407
Son üye
Mernogz
Geri