- Konu Sahibi Konu Sahibi
S24 Ultra ya.Siz öneri yapın isterseniz ben sabah erken kalkıp bakarım
S24 Ultra ya.Siz öneri yapın isterseniz ben sabah erken kalkıp bakarım
Hocam sizin kararınız + ve - lerini söyledik biz bence gidon bir bakın elinizle tartım falan malzeme kalitesini görünSiz öneri yapın isterseniz ben sabah erken kalkıp bakarım
Samsungda malzeme kalitesinde sorun olacağını sanmam hocam ya. Eğer öyle olacaksa Honor magic 7 proyada gidebilir 7 yıl güncellemesi, arayüzü güzel bir cihaz.Hocam sizin kararınız + ve - lerini söyledik biz bence gidon bir bakın elinizle tartım falan malzeme kalitesini görün
Evet o da olabilir ama bence samsung ya hem marka hem bilindikSamsungda malzeme kalitesinde sorun olacağını sanmam hocam ya. Eğer öyle olacaksa Honor magic 7 proyada gidebilir 7 yıl güncellemesi, arayüzü güzel bir cihaz.
Hocan sanırım cpid kayıt xiaomilerin server kaydiymis ama bence siz yinede elden alınSamsungda malzeme kalitesinde sorun olacağını sanmam hocam ya. Eğer öyle olacaksa Honor magic 7 proyada gidebilir 7 yıl güncellemesi, arayüzü güzel bir cihaz.
Sorun değil hocam bütçemi aşmıyor zatenEvet o da olabilir ama bence samsung ya hem marka hem bilindik
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocan sanırım cpid kayıt xiaomilerin server kaydiymis ama bence siz yinede elden alın
Hocam elden alın derken bütçe için demedim guvenirirlik için dedim alsaniz sorunlu gelse sıkıntı görüp beğenip çizik var mı yok mu vs. Bakıp öyle alin benceSorun değil hocam bütçemi aşmıyor zaten
Wildrift dahil mi bunaİPhone al keyfine bak, xiaomi 13t pro var 25k'ya kullandım, mediatek 9200+ var her oyunda 120fps alıyorum sen düşün
Memnun musun dostum. Bende alayım diyorum. 12-512 mi aldınMi 15 ten yazıyorum yd 29 kayıt dahil aldım
Knk vermiyorWildrift dahil mi buna
Memnun musun dostum. Bende alayım diyorum. 12-512 mi aldın
Bende alacağım öneririm.Wildrift dahil mi buna
Evet 12 516 wild ridt 121 fps veriyorWildrift dahil mi buna
Honorda malzeme bulma işi sıkıntı tamir için malzeme aransa burda kaç hafta bulunmaz samsung un burda bile bayisi varSamsungda malzeme kalitesinde sorun olacağını sanmam hocam ya. Eğer öyle olacaksa Honor magic 7 proyada gidebilir 7 yıl güncellemesi, arayüzü güzel bir cihaz.
Hocam paran varsa al ama gereksiz bir fiyat daha iyisini alirsinAlıntıyı görüntüle
Arkadaşlar gördüğüniz Çift hat kayıtlı Xiaomi 15 sizce alınır mı? Adamın youtube hesabı falan da var. Yoksa bütçe arttırılıp İphone 15 mı alınmalı? Ben Xiaomi tarafındayım yazılım falan sıkıntı olmazsa. Görüşleriniz neler?
Gereksiz fiyat mı? Knk server kayıtsıslar min 28k civarı bunda çift hat kayıt var. Ama siz bilirsiniz.Hocam paran varsa al ama gereksiz bir fiyat daha iyisini alirsin
Knk pubg de bile sınırı var 13T Pro'nun Max 90 fps normalde işlemci verebiliyor fakat telefon veremiyorEvet 12 516 wild ridt 121 fps veriyor
Knk pubg de işlemci 120 versede cihaz 90 fps destekliyor fakat wild Rift de 120 verebiliyor.Wildrift dahil mi buna