Xiaomi 15 alınır mı?

Valla lgs yi çok kasmayın hocam ortalama anadolu lisesine girin yeter cidden diyorum çok önemli bir sınav değil bence
Hocam bizim matematikçi demişti ki: "Fen lisesinde olan kişiler çok zeki kişiler değil, dersleri iyi dinleyip çalışan kişilerdi." Diyordu. Benim lisede orta-üst düzey bir lise. OBP'si 95 di herhaldd

Hocam bizim matematikçi demişti ki: "Fen lisesinde olan kişiler çok zeki kişiler değil, dersleri iyi dinleyip çalışan kişilerdi." Diyordu. Benim lisede orta-üst düzey bir lise. OBP'si 95 di herhaldd
Meslek e gıtcem ztn lgsde sallarsam kaç puan alırım ona bakmak için giriyom

Bence de en mantıklısı. O kadar 16 yılı boşa okumaktan da o sürede bir meslek öğrenmek en iyisi. Helal para kazanan kişilere her zaman saygımız sonsuz hocam.
Benimde sonsuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence de en mantıklısı. O kadar 16 yılı boşa okumaktan da o sürede bir meslek öğrenmek en iyisi. Helal para kazanan kişilere her zaman saygımız sonsuz hocam.
Ne alacağımı bilemedim bissürü seçenek var insanın kafası karışıyo

Benimde sonsuz

Ne alacağımı bilemedim bissürü seçenek var insanın kafası karışıyo
Düşündüğünüz neler hocam? Ben açıkcası gelecekte bi bilgisayar mühendisi veya fppro gibi yerlerde çalışmayı düşünüyorum.

Elektrikli şakasız öneririm. Adamlar para kırıyor. Berber olacaksanızda bu yaz çırak olarak başlamanızı öneririm hocam. Ayda 8-9 verirler bence. Bende berberde çalışmayı düşünüyorum bu yaz telefon parası için
Bende çalışmayı düşünüyorum ama hangi telefon u alacağımı netlestiremedim

Aklınızdakiler neler? Bütçeniz ne peki öneri verebilirim.

Aklınızdakiler neler? Bütçeniz ne peki öneri verebil
Hocam hedef ilk 20k bakalım
Hocam zor diye bılıyom ya

Geri