Mete Karabacak
80+
- Reaksiyon skoru
- 22
Beyler aman diyim üniversite rahat diyip gelmeyin kafayı yedim finallerden dolayı sizi daha büyük sınavlar burada bekliyor bu arada Fizik tedavi okuyorum
Hocam siz sözel mi sayısal mı eşit ağırlıkçı mısınız?18 hocam yks gircem
Fizik tedavide iyi para var hocam haaaBeyler aman diyim üniversite rahat diyip gelmeyin kafayı yedim finallerden dolayı sizi daha büyük sınavlar burada bekliyor bu arada Fizik tedavi okuyorum
Sayısal hocamHocam siz sözel mi sayısal mı eşit ağırlıkçı mısınız?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Fizik tedavide iyi para var hocam haaa
Hocam gelecekte meslek seçiminiz daha kolay olur o zaman ya. İyi bir yer tutturursanız bence başarılı olursunuz.Sayısal hocam
Bende lgsye gircemValla ablam Kumluca'da ya, Eskişehir ve Ankara'dan bir yer istiyordu sanırım. Eşit ağırlıkçıydı bide
Valla tek bildiğim Deniz harp okulu, kara harp okulunu falan kazanmıştı türkçeden de 37 yapmıştı.
Ya bide komik olan ben günlük soru bile çözmüyorum. Birisi var bizde çocuk dershane, günlük 120 soru falan çözüyor beni geçemiyor. Ben 98,3821 o 97 bilmem bişi. Ama lgs ye çalışacağım. Sağ olun önerileriniz için.
Hocam inanın yks için 120 soru bir hiç yanlış anlamazsaniz bunlar daha iyi günleriniz siz elinizden geleni yapın olmazsa sağlık olsun tek önemli olan düzenli çalışın ben lgsde mattan gittim tr 1 yanlış sos ing full feni hatırlamıyorum ama mat baya kötüydü o sene lise sorusu falan soemuslardi 2021 ondan elendik biz mat kolay olsa ohoo mis gibi olurduValla ablam Kumluca'da ya, Eskişehir ve Ankara'dan bir yer istiyordu sanırım. Eşit ağırlıkçıydı bide
Valla tek bildiğim Deniz harp okulu, kara harp okulunu falan kazanmıştı türkçeden de 37 yapmıştı.
Ya bide komik olan ben günlük soru bile çözmüyorum. Birisi var bizde çocuk dershane, günlük 120 soru falan çözüyor beni geçemiyor. Ben 98,3821 o 97 bilmem bişi. Ama lgs ye çalışacağım. Sağ olun önerileriniz için.
Ben büyük ihtimal günde 60-70 soru çözerim Max ya.Bende lgsye gircem
Ben sallıcamBen büyük ihtimal günde 60-70 soru çözerim Max ya.
Hocam valla benim çalışmata alışmam lazım. Çok tembelim ya. Bu yaşta LOL oynamakta fazla sıkıntı. XDHocam inanın yks için 120 soru bir hiç yanlış anlamazsaniz bunlar daha iyi günleriniz siz elinizden geleni yapın olmazsa sağlık olsun tek önemli olan düzenli çalışın ben lgsde mattan gittim tr 1 yanlış sos ing full feni hatırlamıyorum ama mat baya kötüydü o sene lise sorusu falan soemuslardi 2021 ondan elendik biz mat kolay olsa ohoo mis gibi olurdu
Hocam bizim konu nerelere geldi beYazılımını düzeltseler alınır
Valla lgs yi çok kasmayın hocam ortalama anadolu lisesine girin yeter cidden diyorum çok önemli bir sınav değil benceHocam valla benim çalışmata alışmam lazım. Çok tembelim ya. Bu yaşta LOL oynamakta fazla sıkıntı. XD
"Alınır mı?" Demişsiniz, cevabı verdimHocam bizim konu nerelere geldi be