Hemen hemen aynı sarı sitedeki ile ya.Knk ikimizinde aynı önerileri yapması peki.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam bunların global olup olmadığı çok önemli.
Teşekkürler hocam ama 512 lazım o telefonu 256 kurtarmaz 8k video vs. 512 de çin yaBen mesela mi 15 global aldım direk server kayıtlı olarak geldi bana hazır şekilde uğraşmam bidaha daha iyi
Sari sitede sıfır cihaz server kayıtlı 28.500 varsa linkini atsana bi bakacamHemen hemen aynı sarı sitedeki ile ya.
512 olsaydı çok süperdi hocamSari sitede sıfır cihaz server kayıtlı 28.500 varsa linkini atsana bi bakacam
Benimki zaten 512 globalTeşekkürler hocam ama 512 lazım o telefonu 256 kurtarmaz 8k video vs. 512 de çin ya
Yok hocam attığınız 14 ultra için dedim çin olmayanBenimki zaten 512 global
Burda hocam yakın fiyat ayrıca hemen hemen demişim dikkat ederseniz.Sari sitede sıfır cihaz server kayıtlı 28.500 varsa linkini atsana bi bakacam
Oo mersin teyzem var yazın gidip aliyimBurda hocam yakın fiyat ayrıca hemen hemen demişim dikkat ederseniz.
Burda hocam yakın fiyat ayrıca hemen hemen demişim dikkat ederseniz.
Yok ben varmi diye merak ettim genelde sari sitede fazla oluyor link at resim atma incelim bir kankaBurda hocam yakın fiyat ayrıca hemen hemen demişim dikkat ederseniz.
33 mersinMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
512
Güzel Bilgi deneyecem33 mersinbirde size gereksiz boş bir bilgi eğer chorme daki sayfa sayısı yüzü geçerse
oluyor