Uzun Vs hayri
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 426
14 t pro ısınıyo diyorlar+ hyperos beğenmiyorumİphone için tebrikler hocamda yani benim aklıma çok bir telefon gelmiyor belki 14t pro olabilir
14 t pro ısınıyo diyorlar+ hyperos beğenmiyorumİphone için tebrikler hocamda yani benim aklıma çok bir telefon gelmiyor belki 14t pro olabilir
Hocam yazdığıma bakabilirsiniz.14 t pro ısınıyo diyorlar+ hyperos beğenmiyorum
Hocam geriye adam akıllı güvenilir Samsung kalıyor ya s24 ultra ya da s25+14 t pro ısınıyo diyorlar+ hyperos beğenmiyorum
Ne kaçakçısıBenim kendi kaçacakcım var 7 8 defa telefon aldım
Sen olsan hangisini onerirsin uzun götürsun yeterHocam geriye adam akıllı güvenilir Samsung kalıyor ya s24 ultra ya da s25+
Kral mevki önemli ya. Ben antalyadayım. Bide kaçakçım var demen nedense komiğime gitti. (Dalga geçme anlamında değil) İnsanların artık Berberi olur gibi kaçak telefoncusu bile var. DKDBDJSDNFJDKSBenim kendi kaçacakcım var 7 8 defa telefon aldım
S24 ultra her türlü.Sen olsan hangisini onerirsin uzun götürsun yeter
Dur bakim listesineHocam geriye adam akıllı güvenilir Samsung kalıyor ya s24 ultra ya da s25+
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ne kaçakçısımüsait bir zamanda 14 ultra fiyatını sorabilir misiniz hocam?
Güzel bakarım derseniz ikiside min 6 sene rahat götürür hocam güncelleme destekleride varSen olsan hangisini onerirsin uzun götürsun yeter
Atabilir misiniz hocamDur bakim listesine
Knk ikimizinde aynı önerileri yapması peki.Güzel bakarım derseniz ikiside min 6 sene rahat götürür hocam güncelleme destekleride var
Atabilir misiniz hocam
Hocam bunların global olup olmadığı çok önemli.Fiyatı böyle
Orijinal 14 ultra 512 yok mu hocamFiyatı böyle
12 olan global diğeri çin yazmış zatenKnk ikimizinde aynı önerileri yapması peki.
Hocam bunların global olup olmadığı çok önemli.
Kamera olarak daha iyi birde kalem desteğide var hocam mantıklı olan o benceKnk ikimizinde aynı önerileri yapması peki.
Hocam bunların global olup olmadığı çok önemli.