Benzer tercihi yd 14 ultrada ben yaptım. Telefon cidden çok güzel ama kamera kısmı çok kaba günlük kullanımda sıkıntı benzer ultra modelleri tekrar tercih edeceğimi düşünmüyorum. Ben alırken direnç ile kayıt oluyordu sadece. ben kayıtsız içi açılmamış aldım özellikle sonra yaptırırım diye. Gerçi şimdi server kayıt gelmiş iyi ki yaptırmadan almışım diyorum. Bu sıralarda aldığın telefonu zaten 16 ay kayıtsız kullanabileceksin kayıt derdini şimdi düşünme derim zamanı gelince düşünürsünYD Xiaomi 15 Ultra 42-43k civarına getirtebiliyorum. Sizce getirtmeli miyim ? Kayıt işlemi xiaomilerde nasıl oluyor bilen var mı?
Kesinlikle alınır ama üzerine biraz daha koyunca tr honor magic 7 pro alındığı için biraz karar vermek zor olabilir.YD Xiaomi 15 Ultra 42-43k civarına getirtebiliyorum. Sizce getirtmeli miyim ? Kayıt işlemi xiaomilerde nasıl oluyor bilen var mı?
30 33 e s24 ultra al derimyok hocam iphone kullanamıyorum maalesef.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Direnç dışında farklı bir yöntem yok mu hocam ? Normalde S25 Ultra düşünüyordum fakat server kayıtları kapalıymış galiba.
server kayıt oluyor mu sormanız lazım şuan çoğu xiaomi model server kayıt oluyor var ise kesinlikle server kayıt yaptırınYD Xiaomi 15 Ultra 42-43k civarına getirtebiliyorum. Sizce getirtmeli miyim ? Kayıt işlemi xiaomilerde nasıl oluyor bilen var mı?
düzenleme: oluyormuş kesinlikle server kayıt yaptırınserver kayıt oluyor mu sormanız lazım şuan çoğu xiaomi model server kayıt oluyor var ise kesinlikle server kayıt yaptırın
kayıt yok hocam s25 lerdeO fiyata gider S25 Ultra alırım. Çöp HyperOS ile cihazı 3 sene sonra kullqnılmaz hâle getirmek istemem
Sonuç olarak bu 15 Ultra nın alınmayacağı gerçeğini değiştirmiyor. Ben işkence çektim HyperOS ilekayıt yok hocam s25 lerde
tabii ki samsung varken xiaomi alınmaz ama kayıt olmayan cihaza o kadar para neden bayılsın ki kalan 4 ay ne yapacakSonuç olarak bu 15 Ultra nın alınmayacağı gerçeğini değiştirmiyor. Ben işkence çektim HyperOS ile
Doğruyu söylemek gerekirse ben boşluğu bir şekil doldururdum. Tabi kayıt yoksa alınmaz orası ayrıtabii ki samsung varken xiaomi alınmaz ama kayıt olmayan cihaza o kadar para neden bayılsın ki kalan 4 ay ne yapacak
S25 ultra varken cidden onu mu alacaksın ?YD Xiaomi 15 Ultra 42-43k civarına getirtebiliyorum. Sizce getirtmeli miyim ? Kayıt işlemi xiaomilerde nasıl oluyor bilen var mı?