Neler Yeni

Xiaomi 15 Ultra Y.D alınır mı?

Utku16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Hüseyin
zevkler ve renkler taştışılmaz sizin dediğiniz gibi olsa xiaomi dükkanı çoktan kapatırdı
yazılımsal eksiklikler olabilir ama bu telefonu gömmeye gelmez

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Muhammet
YD Xiaomi 15 Ultra 42-43k civarına getirtebiliyorum. Sizce getirtmeli miyim ? Kayıt işlemi xiaomilerde nasıl oluyor bilen var mı?
Benzer tercihi yd 14 ultrada ben yaptım. Telefon cidden çok güzel ama kamera kısmı çok kaba günlük kullanımda sıkıntı benzer ultra modelleri tekrar tercih edeceğimi düşünmüyorum. Ben alırken direnç ile kayıt oluyordu sadece. ben kayıtsız içi açılmamış aldım özellikle sonra yaptırırım diye. Gerçi şimdi server kayıt gelmiş iyi ki yaptırmadan almışım diyorum. Bu sıralarda aldığın telefonu zaten 16 ay kayıtsız kullanabileceksin kayıt derdini şimdi düşünme derim zamanı gelince düşünürsün

Mithril

80+ Silver
Millet redmi kullanıyor sonra xiaomi kötü diyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

YD Xiaomi 15 Ultra 42-43k civarına getirtebiliyorum. Sizce getirtmeli miyim ? Kayıt işlemi xiaomilerde nasıl oluyor bilen var mı?
Kesinlikle alınır ama üzerine biraz daha koyunca tr honor magic 7 pro alındığı için biraz karar vermek zor olabilir.

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,633
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
Al kardeşim pişman olmazsınız. Server kayıt var şuan. yalnız sizin fiyata server kayıtlı satılıyor burda.

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
393
İsim
Erdoğan Aktaş
yok hocam iphone kullanamıyorum maalesef.

Direnç dışında farklı bir yöntem yok mu hocam ? Normalde S25 Ultra düşünüyordum fakat server kayıtları kapalıymış galiba.
30 33 e s24 ultra al derim

Egolu doktor ?

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
561
İsim
Harunckr
s25 ultra al direk 256 sı 40.000 yd . iki telefonu karşılaştırmam bile. ha şimdi karşılaştırırsın 2 yıl sonra karşılaştıramazsın bile. server kaydı samsunglarda kapalı ama nisanda kullanmaya başlarsan 16 ay kullanabileceksin. o sırada Allah kerim. ben 10 gün sonra alıp nisan 1 de kullanmaya başlayacağım.

tr2x

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Cengiz B.
xiaomi amiral telefonlar üzmez bi de benim gibi keyfine göre rom deneyip istediğini düzenleyen biriysen en keyifli telefon. ya da arkadaşların dediği gibi yeni güncellemeyle pilin yüzdesini gösteren al kullan telefon üreten iphone alıp sana verdikleriyle yetinmeye çalışırsın. ben 13 kullanıyorum henüz parçalamadım telefonu biraz daha hor kullandıktan sonra yeni model amiral gemisini alırım

O fiyata gider S25 Ultra alırım. Çöp HyperOS ile cihazı 3 sene sonra kullqnılmaz hâle getirmek istemem

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
683
İsim
Furkan Enes Kaplan
server kayıt oluyor mu sormanız lazım şuan çoğu xiaomi model server kayıt oluyor var ise kesinlikle server kayıt yaptırın

server kayıt oluyor mu sormanız lazım şuan çoğu xiaomi model server kayıt oluyor var ise kesinlikle server kayıt yaptırın
düzenleme: oluyormuş kesinlikle server kayıt yaptırın

O fiyata gider S25 Ultra alırım. Çöp HyperOS ile cihazı 3 sene sonra kullqnılmaz hâle getirmek istemem
kayıt yok hocam s25 lerde

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
683
İsim
Furkan Enes Kaplan
tabii ki samsung varken xiaomi alınmaz ama kayıt olmayan cihaza o kadar para neden bayılsın ki kalan 4 ay ne yapacak
Doğruyu söylemek gerekirse ben boşluğu bir şekil doldururdum. Tabi kayıt yoksa alınmaz orası ayrı

Top Bottom