Xiaomi 15t pro kırılmaz cam ve kılıf önerisi

Reaksiyon skoru
52
Bütçe
800
Telefonu yeni aldım ve rengi bence çok güzel olduğu için kutudan çıkan siyah kılıf ile kullanmak istemiyorum,12 telefoncu gezdim sadece birinde Nano kırılmaz cam vardı oda dediki kesip ayarlayacağız mat olduğu için parmak izi bırakmıyor ama parmak izi fonksiyonu çalışmasına engel,hayalet ekran olması tereddüt ettirdi güneşte felan gözükmez diye düşündüm, fiyatı 400 tl, kılıf bulamadım şeffaf düşünüyorum kargo bedava olmalı önerilerinize açığım.

Bu kadar kasma telefoncuya git al
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Autofocus bulursan sağlam oluyor. Kılıf için
bulamadığım için açtım konuyu sabahtan beri telefoncu geziyorum,ekran koruyucu için 400 tl değer mi acaba, hayalet ekran sorun olur mu

bulamadığım için açtım konuyu sabahtam beri telefoncu geziyorum,ekran koruyucu için 400 tl değer mi acaba?
Hocam internetten en ucuz bulduğunuz koruyucuyu alın zaten amaç çizilmesini önlemek. Kılıfı internetten alma bence. Eğer yapıştırmak için plastik aparatı olanlardan alayım diyorsan zaten gerek yok aynı paraya gelir. Siz hangi şehirdesiniz ?

Hocam internetten en ucuz bulduğunuz koruyucuyu alın zaten amaç çizilmesini önlemek. Kılıfı internetten alma bence. Eğer yapıştırmak için plastik aparatı olanlardan alayım diyorsan zaten gerek yok aynı paraya gelir. Siz hangi şehirdesiniz ?
ben diyarbakırdayım,ekran koruyucu olarak 160 tl kargo dahil temperli cam olmak üzere var,şehirdeki kılıf şeffaf var dedi ama bitmiş olabilir,internette kılıf ile 300 civarı oluyor ama yüz yüze 600 tl oluyor tabii kalite farkı var

Telefonu yeni aldım ve rengi bence çok güzel olduğu için kutudan çıkan siyah kılıf ile kullanmak istemiyorum,12 telefoncu gezdim sadece birinde Nano kırılmaz cam vardı oda dediki kesip ayarlayacağız mat olduğu için parmak izi bırakmıyor ama parmak izi fonksiyonu çalışmasına engel,hayalet ekran olması tereddüt ettirdi güneşte felan gözükmez diye düşündüm, fiyatı 400 tl, kılıf bulamadım şeffaf düşünüyorum kargo bedava olmalı önerilerinize açığım.
knk iphone olsa neler neler var ama bizim xiaomi lere bi bok yok

Hocam öncelikle telefonun imeisi belli oluyor dikkat et.

Hocam baktım da tek amazonda var gözüküyor o da hiç güzel değil o ürünlerden almıştım plastiği çok kötü.Çevrendeki telefonculara sor

Burdan bak çok kalite bekleme ama
hocam az önce aklıma geldi avmde bir dükkanda vardı 250tl istiyordu şeffaf kılıfa,koruyucu içinde 400 istedi

koruyucuyu kusursuz yapıltıracağımı sanmıyorum ama hayalet ekran tereddüt ettiriyor, internete göre pahalı ama kaliteli gibi

hocam az önce aklıma geldi avmde bir dükkanda vardı 250tl istiyordu şeffaf kılıfa,koruyucu içinde 400 istedi

koruyucuyu kusursuz yapıltıracağımı sanmıyorum ama hayalet ekran tereddüt ettiriyor, internete göre pahalı ama kaliteli gibi
Şeffaf kılıfa bak güzelse al.Kalitesi buaradakilerle eşit olur zaten.Ekran koruyucu pahalıymış alma bence.Kendin tak.İnternette 300 200 e var onlar onun takacağından kat kat daha iyidir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,884
Üyeler
184,696
Son üye
oktayarabd
Geri