Kartallar
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,557
duzelt ozamanyanlış biliyorsun
tamam yanlış biliyorsun dedim düzelttim işte 2 seneden beri 32 inch kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yokduzelt ozaman
hocam özele bakar mısınppi değeri aynı yola çıkıyor 2K diyebiliriz
√(3440² + 1440²) / 34 = 109 ppi
√(2560² + 1440²) / 27 = 109 ppi
tamam ozaman oner kankam ghostıng problemı olcagını soyledım yoksa alıntamam yanlış biliyorsun dedim düzelttim işte 2 seneden beri 32 inch kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yok
10 yıllık tecrubelerin için teşekkür ederim ama şuan önümde 2 tane MSI'ın curved monitörü var ışık sızması çok az, yok desek yeridir. MSI bu işi çözmüş canım yani monte eden edebiliyor. Google'a bi de IPS Glow yazar mısın Flat monitörlerin %95'i IPS'dir çoğunda iyi kötü IPS Glow mevcut.Düz paneli, monitör kasasına oturtamayan kavisli paneli nasıl oturtacak
Düz paneli, panel kasasına oturtamayan kavisliği nasıl oturtacak
Kavisli panelde 8 köşe oluşur (sehim ışık sızması)
Kavis, panelin homojenliğini %1000000000000 bozar
Kavis, paneli renk kalitesini bozar (arkasındaki ledlerin katmana yaklaşmasından dolayı)
10 yıl önce TV firmaları kavise etmediği bedua yoktur son 7-8 yıla bakın 1 tane kavisli TV görmezsiniz
İyi de 3440x1440'da daha çok piksel var ? Ayrıca 2K 32 inch monitörler de var ? Ona göre bakarsan 32 inch monitörler daha düşük ppi'a sahip oluyor ? 2K 32 inch bir monitöre göre karşılaştırırsan 2K olmuyor o zaman.ppi değeri aynı yola çıkıyor 2K diyebiliriz
√(3440² + 1440²) / 34 = 109 ppi
√(2560² + 1440²) / 27 = 109 ppi
doğru söylüyorsun ben 34" 3440x1440 27" 2560x1440 aynı ppi verdiği için yazdımİyi de 3440x1440'da daha çok piksel var ? Ayrıca 2K 32 inch monitörler de var ? Ona göre bakarsan 32 inch monitörler daha düşük ppi'a sahip oluyor ? 2K 32 inch bir monitöre göre karşılaştırırsan 2K olmuyor o zaman.
VA panelle IPS karşılaştırıyorsun10 yıllık tecrubelerin için teşekkür ederim ama şuan önümde 2 tane MSI'ın curved monitörü var ışık sızması çok az, yok desek yeridir. MSI bu işi çözmüş canım yani monte eden edebiliyor. Google'a bi de IPS Glow yazar mısın Flat monitörlerin %95'i IPS'dir çoğunda iyi kötü IPS Glow mevcut.
katılmıyorum yorumuna g7 kavisli kullanıyorum 3 yıldır taş gibi en ufak sorun yaşamadım. Va panel olmasına rağmen renkler çok başarılı. Daha önce kullandığım monitörüm philips ips idi. G7 nin İncelemelerine yabancı sitelerden bakabilirsin. Bundan sonra kesinlikle aynı serinin amoled modeline geçeceğim.Düz paneli, monitör kasasına oturtamayan kavisli paneli nasıl oturtacak
Kavis, paneli renk kalitesini bozar (arkasındaki ledlerin katmana yaklaşmasından dolayı)
10 yıl önce TV firmaları kavise etmediği bedua yoktur son 7-8 yıla bakın 1 tane kavisli TV görmezsiniz
Yazım yanlışın kör etti. Teşekkürler. Ayrıca 3440x1440 2k değil zaten. 2k+ bir çözünürlük.4K'da değil 2K'da. İkisinin arasında bir çözünürlük 3440x1440.
Monitör 21:9 formatında olduğu için 1440p yani 2K diyemiyorsun.
Bende g7 kullandım 32 inç ve 27 inc ışık sızması yok gibiydi Va panel olmasına rağmen kartal bey her yorumda herşeye kötü diyor birtane olumlu yorumu yok teknoloji şans işi demez ama.katılmıyorum yorumuna g7 kavisli kullanıyorum 3 yıldır taş gibi en ufak sorun yaşamadım. Va panel olmasına rağmen renkler çok başarılı. Daha önce kullandığım monitörüm philips ips idi. G7 nin İncelemelerine yabancı sitelerden bakabilirsin. Bundan sonra kesinlikle aynı serinin amoled modeline geçeceğim.
Hayatımda duyduğum en saçma cümlelerden biri. 1. Si kavisli ekranın neden sorunlu olduğunu yazmamışsınız. 2. Si ucuz dandik va panel kavisli monitörleri kullanıp bu yorumda bulunmak insanları yanlış düşündürüyor.1440p 2K monitör , 4K değil ayrıca kavisli ekran = sorunlu ekrandır
Miss gibi gider.Forza için gitmez mi bu uzun ekran
Işık sızması va ya özel değil. IPS panel LG monitörümde Va panel phillips e göre daha çok ışık sızması vardı (phillips de ghosting daha fazlaydı)Düz paneli, monitör kasasına oturtamayan kavisli paneli nasıl oturtacak