🔥İndirim XIAOMI AX3000T wifi6 Router 1.497 TL Openwrt Destekli

Portların desteğine de bakın. O gün HB den TP link Ac1200 vr300 aldım malesef 100mbit üstü veremiyor (1000 mevcut)

Yanlış hatırlamıyorsam bu modelde 2 farklı cpu üretimi söz konusuydu, 1 tanesi ile openwrt uyumluydu, tabi yanlış hatırlıyor da olabilirim, kontrol etmekte fayda var.

openwrt kurulu kullanıyorum bence güzel kesinti falan yaşatmıyor, huawei ax3 dual vardı mesela o baya kesiliyordu.

Yanlış hatırlamıyorsam bu modelde 2 farklı cpu üretimi söz konusuydu, 1 tanesi ile openwrt uyumluydu, tabi yanlış hatırlıyor da olabilirim, kontrol etmekte fayda var.
Evet yeni mdoeller desteklemiyordu

Attention!

New model RD03v2 has been released by Xiaomi and features completely different Qualcomm hardware.

It can be identified by looking at the packaging: the barcode ends with 706330, and the SKU is DVB4510CN.

OpenWRT is not supported on the new RD03v2!

türktelekom 500 mbps kullanıyorum kiralık modem yerine bunu kullanabilir miyim

2 tane yok. Daha fazlası var. Yeni çıkan 1 cpu uyumsuz. Onun daha piyasada bulunacağını sanmıyorum.
türktelekom 500 mbps kullanıyorum kiralık modem yerine bunu kullanabilir miyim
gpondan gelen kabloyu bağlarsan oluyor. Ama modem kullanıcı adını ve şifreni bulman gerekiyor.

2 tane yok. Daha fazlası var. Yeni çıkan 1 cpu uyumsuz. Onun daha piyasada bulunacağını sanmıyorum.

gpondan gelen kabloyu bağlarsan oluyor. Ama modem kullanıcı adını ve şifreni bulman gerekiyor.

şu anda perakende dağıtımında ki yeni cpu üretimi olarak söylenmişti başka bir forumda, özellikle bir çok arkadaş aldığı ürünün uyumsuzluğunu dile getirmişti o yüzden hani şu anda bu router'i alsak kumar oynamış olmuyor muyuz? eğer sen kesin uyumlu diyorsan alıp denemek istiyorum openwrt ama brick olursa sıkıntı sanırım garanti dışı da kalıyor.

Ben olsam alır. Kutu üzerindeki seri ve versiyon numaralarından ulaşmaya çalışırım tahmini işlemcisine. Openwrt'nin Çin versiyon kodu bu.
OpenWRT is not supported on the new RD03v2!

Global xiaomi RD23, mediamarkt çinden paralel ithalat yapacak hali yok. Kim söylüyorsa bunları paralel ithalattan alanların hikaye anlatıcısıdır.
Ama en başta belirttiğim gibi bu stok o stok değildir kanaatimce. Görselleri inceleyiniz. :D

Ekler

• 2342.webp
    2342.webp
    87.4 KB · Hit: 51
  • 234.webp
    234.webp
    14.5 KB · Hit: 54
Son düzenleme:
Benim modemim wifi 6 1000 mbps ve 3 giriş lan portuda dolu en uzak odada duruyor benim odam tam tersi oda nasıl wifi sorununu halledebilirim benim odama hangi ürün çözer işimi ?

Benim modemim wifi 6 1000 mbps ve 3 giriş lan portuda dolu en uzak odada duruyor benim odam tam tersi oda nasıl wifi sorununu halledebilirim benim odama hangi ürün çözer işimi ?
Repeater(genişletici) olarak kurabilirsin. Evin ortasına veya odana yakın bir yere çekip kablo da uzatabilirsin. Bu tarz ürünlerdeki antenlerin Db yüksek olacağı için bağlantı daha stabil olur. 5ghz bağlantı kurabilirsen kayıpsız bir hız mümkün. Router'ın görseldeki hızı alacaktır. Kablo ile bu hıza ulaşabilirsin ama repeater olarak wifi bağlanırsan 2. ağ olacağı için yavaşlayabilir. Denemek lazım.

Ekler

• 324.webp
    324.webp
    31.8 KB · Hit: 57
Geri