Clayz
80+ Silver
Dostlar selam yaklasık 5 6 gun once redmı pad pro aldım alırken cok heveslıydım ıslemcısı olsun hafızası olsun cok ıyı gozukuyodu kı aslında zaten ıyı herneyse eskı telefonum x3 prodan daha guclu bır cıhaz almıstım sonunda ama cıdden hayal kırıklıgına ugrattı 5 6 gundur ne ayar yapsam ne denesem kasma sorunu gıtmıyo ana menude az cok kasıyo sayfa cevırırken su sarja takıp optımızasyon seyınıde denedım herneyse ama oyunda cıdden gına getırdı tabletı alıp duvara vurucam zor tutuyorum ekranı cevırıyorum sankı 40 fps oynuyorum jıro hareket ettırıyorum fps dusme hıssı verıyo pubg ayarlarına gırıyorum mesela grafıkten kontrole orda bıle kasıyo cıdden canıma tak ettı vıdeoları asagı bırakıyorum
vıdeoları 1080p ye yukseltıp ızleyın dostlar
sımdı 60fps ıste ne sorun var dıyebılırsınız ama az cok anlayan bırısı sorunu cok net anlar lıvık vıdeosunda ozellıkle asırı fps dusuyo kırılma oluyo kı kayıt acmadan once dahada beterdı anca cekebıldım ayardan kayıt acıp yanı cozumu varsa cok ıyı olur cunku cıhaz aslında ıyı ama sorunlu gıbı onun dısında
urunu ıade etme sansım varmı 14 gun olmadı xıaomı ınternet sıtesı uzerınden almıstım ama urun ayıplı degıl yanı kırık yok vb vb ama sorunlarım gordugunuz gıbı lutfen yardım edın cıdden kac gundur cozum arıyorum satsam cok zararlı cıkıcam yardımlarınızı beklıyorum
vıdeoları 1080p ye yukseltıp ızleyın dostlar
sımdı 60fps ıste ne sorun var dıyebılırsınız ama az cok anlayan bırısı sorunu cok net anlar lıvık vıdeosunda ozellıkle asırı fps dusuyo kırılma oluyo kı kayıt acmadan once dahada beterdı anca cekebıldım ayardan kayıt acıp yanı cozumu varsa cok ıyı olur cunku cıhaz aslında ıyı ama sorunlu gıbı onun dısında
urunu ıade etme sansım varmı 14 gun olmadı xıaomı ınternet sıtesı uzerınden almıstım ama urun ayıplı degıl yanı kırık yok vb vb ama sorunlarım gordugunuz gıbı lutfen yardım edın cıdden kac gundur cozum arıyorum satsam cok zararlı cıkıcam yardımlarınızı beklıyorum