Neler Yeni

Çözüldü✓ Xiaomi galeri pil tüketimi

Qrsiem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Emirhan Acar
ÇÖZÜLDÜ telefonu formatladan olmuyor maalesef telefonu formatladıktan hemen sonra ayarlara girin sistem uygulamaları güncelleyiciyi kapatın ve galerinin güncellenmesini engelleyin galeri bu şekilde daha az pil yiyor fakat arka planda açık kaldığında yani girdikten sonra uygulamayı durdurmadığınızda galeri yine 2000mah olmasa da 500mah falan yiyebiliyor

Meteozn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mete
merhaba ayni sorun bende de var redmi note 11 pro kullaniyordum onda vardi mi 11T ye gecdim hala var cozemedim telefoncuya goturdugum zaman virus girmis dedi ilk basta duzelmisti ama birkac gun icinde geri ortaya cikdi sonra yukarisa bir arkadasin dedigi gibi galeriden silinen fotograflari temizledim ve gun icinde duzeldi ancak tekrar basladi zoecebilen varda nasil hallettiniz sorunu

Qrsiem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Emirhan Acar
merhaba ayni sorun bende de var redmi note 11 pro kullaniyordum onda vardi mi 11T ye gecdim hala var cozemedim telefoncuya goturdugum zaman virus girmis dedi ilk basta duzelmisti ama birkac gun icinde geri ortaya cikdi sonra yukarisa bir arkadasin dedigi gibi galeriden silinen fotograflari temizledim ve gun icinde duzeldi ancak tekrar basladi zoecebilen varda nasil hallettiniz sorunu
dostum en son yazmıştım nasıl düzeldiğini telefonunu formatla ve formatladıktan hemen sonra ayarlara gir ayarlarda sistem uygulamaları güncelleyici diye bir seçenek var oraya gir ve sağ üstten üç noktaya tıklayıp ayarlar de ayarların içinden otomatik güncellemelerde "güncelleme"yi seç bu şekilde galeri otomatik olarak güncellenmeyecek ve sorun ortadan kalkmış olacak galerinin güncellemesini de yok say diyebilirsin bir daha hiçbir şekilde güncellenmez fakat bundan sonra her galeriye girdikten sonra galerinin uygulama ayarlarına girip uygulamayı durdur demen gerekiyor yoksa galeri arka planda çalışıyor maalesef ama bu şekilde sorun ortadan kalkıyor umarım yardımcı olabilmişimdir

PffPanda

80+ Bronze
Sorunun galeri güncellemesi yada telefonla MIUI sürümü ile bir alakası yok çok extreme tesadüf bir durum olmadıkça . Bununla ilgili bir rehber yapabilirim .

Qrsiem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Emirhan Acar
Sorunun galeri güncellemesi yada telefonla MIUI sürümü ile bir alakası yok çok extreme tesadüf bir durum olmadıkça . Bununla ilgili bir rehber yapabilirim .
ben öyle olduğunu düşünüyorum galerinin pil tükettiğini fark ettiğim zaman telefonu sıfırlamıştım fakat galerinin güncellemesini kapatmamıştım ve galeri güncellenmişti bunun sonucunda sorunum hâlâ devam ediyodu ardından bir kez daha sıfırladım ve bu sefer galerinin güncellemesini engelledim ve sorunum çözüldü sonradan gelen güncellemelerdes hata olmuş
olabilir, sorun şu an düzelmiş olabilir bilmiyorum fakat bu çözüm işe yarıyordu
Mesaj otomatik birleştirildi:

aynı sorunu yaşayan benim gibi bir sürü insan vardı

Top Bottom