Xiaomi genel maksatlı ürünler önerisi

halil

80+
Reaksiyon skoru
4
Dostlar selam. Sepete attığım bu ürünleri almayı düşünüyorum. Kullanan tecrübesi ve bilgisi olan var mı? Yorumlarınızı bekliyorum. Hepsiburada üzerinden alacağım.

Xiaomi mini 4.0 taşınabilir bluetooth hoparlör

Xiaomi mi band 4 akıllı bileklik

Xiaomi airdots pro bluetooth spor kablosuz kulaklık

Ekler

• Screenshot_20200323-230422_Hepsiburada.webp
    Screenshot_20200323-230422_Hepsiburada.webp
    46.2 KB · Hit: 67
Hoparlörü çok bilmiyorum fakat diğerleri iyidir genel anlamda.

üç ürünü de kullandım kulaklık ahım şahım bir şey değil ama bileklik ve özellikle hoparlör çok kompakt ve premium hissiyatlı, öneririm

Hoparlörden çok performans beklemiyorum ama sesi de az çıkmasın tarzında bir şey olsun istiyorum aslında.

Bileklik harika , kesinlikle alıp kullanmalısın. Diğerlerini bilmiyorum.

Kulaklıktan beklentim çok fazla. Önerebileceğiniz güzel bir kulaklık var mı bu fiyata abdullah bey.

2 hafta önce Tronsmart Element T6 mini aldım 15W hoparlör gücü var ve yakın fiyattaki diğer ürünlere göre çok daha iyi bass veriyor. 159 liraya almıştım. Bataryası da çok fazla. Bütçenizi arttırabilirseniz tavsiye ederim. Frekans aralığı 20Hz-16000Hz olduğu için gayet güzel baslar veriyor.

2 hafta önce Tronsmart Element T6 mini aldım 15W hoparlör gücü var ve yakın fiyattaki diğer ürünlere göre çok daha iyi bass veriyor. 159 liraya almıştım. Bataryası da çok fazla. Bütçenizi arttırabilirseniz tavsiye ederim. Frekans aralığı 20Hz-16000Hz olduğu için gayet güzel baslar veriyor.
Arttırabilirim. Tesekkurler inceleyeceğim.

Kulaklık hakkında bilgisi olan yok mu?

Geri