Neler Yeni

Öneri Xiaomi Mi 10T (8 GB) vs. Poco X3 NFC (128 GB)

Sloriono

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ahmet Küçükler
Bu ikisinden birini alacağım. Tam olarak 2000 TL'lik fiyat var. MI 10T 2000 TL'ye değer mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kubilay Kenan Işıklı
Bu ikisinden birini alacağım. Tam olarak 2000 TL'lik fiyat var. MI 10T 2000 TL'ye değer mi?
bütçen hayli hayli müsaitse alabilirsin ama ben de yakında x3 alacağım iyi bir telefon diyorlar kronik sorunu da yokmuş babama hediye olarak alacağız. bide poco nun f2 pro vardı o da baya iyidi sanki.

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
@Sloriono İhtiyacına bağlı. Mesela benim çektiğim her resim aşırı güzel olsun oyunlarda hep üst grafiklerde oynayayım dersen Mİ 10T iyi ama çektiğim resimler iyi olsun oyunları da normal şekilde oynayayım, gerek yok o kadar para vermeye dersen de Poco X3 yeter size. Umarım yardımcı olmuşumdur.

Sloriono

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ahmet Küçükler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@Sloriono İhtiyacına bağlı. Mesela benim çektiğim her resim aşırı güzel olsun oyunlarda hep üst grafiklerde oynayayım dersen Mİ 10T iyi ama çektiğim resimler iyi olsun oyunları da normal şekilde oynayayım, gerek yok o kadar para vermeye dersen de Poco X3 yeter size. Umarım yardımcı olmuşumdur.
Teşekkür ederim. Çok fazla iyi bir şey olmasına gerek yok bu yüzden sanırım Poco X3'ü alacağım

Top Bottom