Takahashi Ryosuke
80+ Bronze
kullanan var mı memnun musunuz fiyatı sormayın başka telefonda önermeyin lütfen
şuan 7 bin tl ?Kesinlikle alınır. Aylardır kullanıyorum çok memnunum. Kendi fiyat bandında alınacak en iyi 2 telefondan biri
ekranı kamerası ve işlemcisinden memnun musun pekiKesinlikle alınır. Aylardır kullanıyorum çok memnunum. Kendi fiyat bandında alınacak en iyi 2 telefondan biri
ben 3-4 ay önce 4kya aldım bilmiyorum güncel olarakher şey fiyata bağlı tr den alacaksan alınmaz ama kaçak vs ise fiyatı söyle ona göre önerelim tr den 7 bin TL ye alırsan yüz yılın kazığı olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
şuan 7 bin TL ?
fiyat sormayın fiyatı dert etmeyin demiştim sadece alınır mıher şey fiyata bağlı tr den alacaksan alınmaz ama kaçak vs ise fiyatı söyle ona göre önerelim tr den 7 bin TL ye alırsan yüz yılın kazığı olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
şuan 7 bin TL ?
o zaman güncele bakıp öyle yorum yapmanı öneririmben 3-4 ay önce 4kya aldım bilmiyorum güncel olarak
fark ettiğim 2 negatif yanı var. Dokunmatik çok iyi çalışıyo neden negatif diyeceksin cebine koyarken falan açılıyo telefonu tutarken açılıyo falan. Diğeri de kamerayı PRO modda kullanırken kasma yapabiliyo nadirenekranı kamerası ve işlemcisinden memnun musun peki
atıyorum instadan youtubeye geçişlerde takılma vs olmuyor di mi veya kamerada pikselleşme falan
hocam öyle mantık mı var kazık yemek istiyorsanız sizin tercihiniz telefon fiyata bakılmazsa iyi sayılır ince ve şık performansıda idare ederfiyat sormayın fiyatı dert etmeyin demiştim sadece alınır mı
sürekli güncel fiyat mı takip edeceğim kardeşim burası türkiye bırak ters konuşmayı. onun fiyatı arttıysa ikame ürünün de artmıştır.o zaman güncele bakıp öyle yorum yapmanı öneririm
ters konuşmadım hocam öneri yaptığın cihazın fiyatını bilmiyorsun sonra gelip tersliyorsunsürekli güncel fiyat mı takip edeceğim kardeşim burası türkiye bırak ters konuşmayı. onun fiyatı arttıysa ikame ürünün de artmıştır.
oyun oynuyor musun oynuyorsan mesela pubgdeki performansı söyleyebilir misin ve uzun kullanımda pil ömrü nasıl cihaz ısınıyor musürekli güncel fiyat mı takip edeceğim kardeşim burası türkiye bırak ters konuşmayı. onun fiyatı arttıysa ikame ürünün de artmıştır.
pubg de en düşük ayarda 45 fps alıyor max hd ye alınıyor hd de 30 fps veriyor pubg performansı iyi sayılmazoyun oynuyor musun oynuyorsan mesela pubgdeki performansı söyleyebilir misin ve uzun kullanımda pil ömrü nasıl cihaz ısınıyor mu