Neler Yeni

Xiaomi mi 11 lite Kronik sorun

YusuF.68

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Yusuf İslam
Telefonum Türkiye garantili bu modellerde kronik hata var açma kapama tuşu bir süre sonra arizalaniyor parmak okuması felan bozuluyor garantiden yaptırdım ve 6 ay sonra tekrar bozuldu şimdi garantiye görürsen sıfır cihazla değişim yaparlarmı

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
814
İsim
YILDIRIM
Telefonum Türkiye garantili bu modellerde kronik hata var açma kapama tuşu bir süre sonra arizalaniyor parmak okuması felan bozuluyor garantiden yaptırdım ve 6 ay sonra tekrar bozuldu şimdi garantiye görürsen sıfır cihazla değişim yaparlarmı
Yapabilirler zorlarsanız ama belli de olmaz. Bu arada 5g ne modelin de belirtiğiniz kronik sorun yok 6 ay kullandım sıkıntısızdı ancak telefonla konuşurken ekran sürekli açılıyordu böyle bir sıkıntısı vardı.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,352
İsim
Selim
Sıfırla değişse yine aynı şey olacak ki eninde sonunda o parmak izi gidiyor.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,352
İsim
Selim
11 lite için mi kronik bu yoksa yan parmak izi için mi geçerli 10t kullanıyorum bende
11 lite 4g modeli için zamanında anneme alacaktım çok kibar cihazdı bu sorun yüzünden rn 10 pro aldım.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,352
İsim
Selim
kutuyu açmadan satarım
O açıdan düşünmemiştim mantıklı. Fakat bende sıfırla değişim yapmadılar delta servisti, ekranım 2 kere arızalandı 1. de ghost screen vardı servisten gelen sıfır ekranda da ölü pixel çıktı ücret iadesi veya değişim hangisi oluyorsa yapayım dedim ekranı yine değiştirip gönderdiler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,623
Üyeler
163,858
Son üye
Ugur2525
Top Bottom