Yardım xiaomi mi 6 orj. adaptör ile şarj almıyor

Synche

80+
Reaksiyon skoru
20
arkadaşlar merhabalar,

xiaomi mi 6 telefonum var ve orjinal şarj adaptörünü kullanıyorum.. dün bu şarj cihazı ile telefonumu şarj edememeye başladım.. ama adaptörü kontrol ettiğimde akıllı saat, bileklik, diğer telefonlar dahil her şeyi şarj edebiliyor.. telefonumu da başka şarj aletleriyle şarj edebiliyorum.. sizce ne sıkıntı var? ilk kez böyle bir sorunla karşı karşıya kaldım..

anakart o adaptörden akım çekemiyor olabilir.

anakart o adaptörden akım çekemiyor olabilir.

ama örneğin şarj kablomu yine xiaomi hızlı şarj destekli powerbank'a bağladığımda hızlı şarj yapabiliyorum.. veya telefon başka bir adaptörle yine şarj oluyor.. anakartta sıkıntı olsa şuan şarj veya hızlı şarj yapmaz ki? yapar mı yoksa? :rolleyes:

ama örneğin şarj kablomu yine xiaomi hızlı şarj destekli powerbank'a bağladığımda hızlı şarj yapabiliyorum.. veya telefon başka bir adaptörle yine şarj oluyor.. anakartta sıkıntı olsa şuan şarj veya hızlı şarj yapmaz ki? yapar mı yoksa? :rolleyes:
Hocam sıkıntı biraz iç donanıma giriyo ben şahsen yazılımsal alanda daha aktifim. Bence bu konuda yorumu daha kuvvetli dostlarım sizle ilgilensin. Yanlış bilgilendirme yapmak istemem :)

Google Seed cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri