Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Xiaomi Mi Air Fryer 3.5L 799₺

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,577
İsim
Oğuz Oğuz
Bu karardan sonra ne yapacaksınız?
Yani red yemişim. Bir şey yapmayacağım. Üst mahkemeye taşınabilir ama kim uğraşacak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu karardan sonra ne yapacaksınız?
Yani red yemişim. Bir şey yapmayacağım. Üst mahkemeye taşınabilir ama kim uğraşacak.

Benim başvurum savunma isteniyor durumunda kaldı. Savunma 08.08.2022 tarihinde istenmiş. Aradan 1 ay geçmiş gelişme yok. Migros savunma yapmazsa ne olur acaba ?
Yapmazsa kabul olabilir.

nurettinsevinc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
390
İsim
Nurettin Sevinç

Yapmazsa kabul olabilir.
Hocam savunma süresi internette baktığımda 30 gün yazıyor. Yapmadıkları için umarım dediğiniz çıkar :)

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin
Ben red yemişim;

''Şikayet konusu dosya Hakem Üyeleri tarafından incelenmiş olup, inceleme ve gerekçe kısmında belirtilen hüküm kapsamında, şikayet konusu hususa ilişkin sipariş edilen ürünün niteliği göz önüne alındığında, ürüne ödenen bedel karşılığında ürünün satışının mümkün olamayacağı ve şikayet edilene orantısız güçlük doğuracağı anlaşıldığından, tüketici talebinin REDDINE''
Cümle aleme 799tl'den sattıklarını duyurdular saçma bir karar olmuş

Erenaek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Abdullah Eren Kavuklu
Benim bildiğim thhler ilden ile farklı kararlar alabilir sizin ki hangi ildi ?

wake up to reality

80+ Silver
thh'ye nasıl başvurabilirim, ben de almıştım ürün iptal oldu ama bir şey çıkmaz diye bir yere başvurmadım, ben de başvurayım bari ya da migrostan hediye çeki koparsam da olur

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,577
İsim
Oğuz Oğuz

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin

LocutuS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Ahmet Ahıskalı
Ben red yemişim;

''Şikayet konusu dosya Hakem Üyeleri tarafından incelenmiş olup, inceleme ve gerekçe kısmında belirtilen hüküm kapsamında, şikayet konusu hususa ilişkin sipariş edilen ürünün niteliği göz önüne alındığında, ürüne ödenen bedel karşılığında ürünün satışının mümkün olamayacağı ve şikayet edilene orantısız güçlük doğuracağı anlaşıldığından, tüketici talebinin REDDINE''
Bu ürün Almanya’da 49 Euro’ya satılabiliyor şu an. Kime nasıl orantısız güçlük oluşturacakmış?

GazzeliAtalay

80+ Bronze
Ben red yemişim;

Bu arada bende red yedim ama açıklama saçma sapan bişey

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom