GazzeliAtalay
80+ Bronze
Fiyatı yanlış girme konusunda migrosa hak vermişlerne acıklama hocam
Fiyatı yanlış girme konusunda migrosa hak vermişlerne acıklama hocam
Muhtemelen TR fiyatlarına baktılar.Bu ürün Almanya’da 49 Euro’ya satılabiliyor şu an. Kime nasıl orantısız güçlük oluşturacakmış?
Onlar işlerini bilirler.Muhtemelen TR fiyatlarına baktılar.
Hangi şehrin hakem heyeti?Fiyatı yanlış girme konusunda migrosa hak vermişler
İstanbulHangi şehrin hakem heyeti?
Yani red yemişim. Bir şey yapmayacağım. Üst mahkemeye taşınabilir ama kim uğraşacak.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yani red yemişim. Bir şey yapmayacağım. Üst mahkemeye taşınabilir ama kim uğraşacak.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yapmazsa kabul olabilir.
Nerden bakıyorsunuz red yediğinize hocam?Bu arada bende red yedim ama açıklama saçma sapan bişey
ürünün fıyatını yanlış yazmışlar göndermemişlerMigros ürünü yollamadı mi? Olay ne anlayamadım. 54 Sayfa yazıyı tek tek okuyamadım.![]()
Teşekkürler.ürünün fıyatını yanlış yazmışlar göndermemişler
Bu hakem heyeti kime çalışıyor yahu, %62 indirim yazıyordu buda hemen hemen 799tl'ye denk geliyor sanırım saatlerce stokta kaldı ürün migros hiç bir şey yapmadı planlı bir olay benceBenim de red yemiş;
...2099,90 TL'den normal satış fiyatı göz önüne alındığında 799,90 TL sipariş fiyatı ile aradaki 1300,-TL fark bedelinin geçerli ve kabul edilebilir bir fiyat hatası olduğu mütalaa edilmiş olup; yüksek yargı kararları, yasal düzenleme ve yapılan tespit ve araştırmalar doğrultusunda tüketici talebinin yerinde olmadığı yönünde aşağıdaki şekilde karar verilmiştir.
KARAR
Başvuru sahibinin talebinin reddine;
...
Gerekçeyi ne göstermişlerPardon, benim de red olmuş. Kaç kere denedim 2. Belgeyi göremiyordum, şimdi gördüm.