Ablam için başvurmuştum daha önce. Arayıp belge istemişlerdi, sonucu iletmişlerdi vs.Seni niye arayip sorsunlar ki
Ablam için başvurmuştum daha önce. Arayıp belge istemişlerdi, sonucu iletmişlerdi vs.Seni niye arayip sorsunlar ki
Bana gelmedi. 15'inde karar verilmişti.Karara bağlandı yazan arkadaşlar maillerini kontrol etsin tebligat oraya geliyor.
ilçe hakem heyetini arayıp sorun, e tebligat olmayanlara posta yoluyla ptt tarafından yollanıyor. belki takip no verebilirler tebligat için.Bana gelmedi. 15'inde karar verilmişti.
ivd.gib.gov.tr sitesinden bakarmısın belki tebligat buraya düşmüştürşöyle yazıyor ama arayan yok. gündeme alındı diyor
HaydaaaBen red yemişim;
''Şikayet konusu dosya Hakem Üyeleri tarafından incelenmiş olup, inceleme ve gerekçe kısmında belirtilen hüküm kapsamında, şikayet konusu hususa ilişkin sipariş edilen ürünün niteliği göz önüne alındığında, ürüne ödenen bedel karşılığında ürünün satışının mümkün olamayacağı ve şikayet edilene orantısız güçlük doğuracağı anlaşıldığından, tüketici talebinin REDDINE''
Nasıl red yiyorsun ya? Ürünü almışsın etmişsin sonra yok efenim yanlış fiyatBen red yemişim;
''Şikayet konusu dosya Hakem Üyeleri tarafından incelenmiş olup, inceleme ve gerekçe kısmında belirtilen hüküm kapsamında, şikayet konusu hususa ilişkin sipariş edilen ürünün niteliği göz önüne alındığında, ürüne ödenen bedel karşılığında ürünün satışının mümkün olamayacağı ve şikayet edilene orantısız güçlük doğuracağı anlaşıldığından, tüketici talebinin REDDINE''
Bu karardan sonra ne yapacaksınız?Ben red yemişim;