oyle bir sey yok yaHocam mahkeme size avukat tayin ediyor o yapar savunmanızı sorun etmeyin
oyle bir sey yok yaHocam mahkeme size avukat tayin ediyor o yapar savunmanızı sorun etmeyin
Hmm bilmiyordum hocam bende tek başıma savunma yapacağım sanıyorumHocam mahkeme size avukat tayin ediyor o yapar savunmanızı sorun etmeyin
Ceza hukukunda veriliyor da tüketicide verilmiyor olabilir doğruoyle bir sey yok ya
10 gün önce bağlandı bnm bekliyorum halaKarara bağlandı yazıyor thh de. Karar ne zaman ulaşıyor elimize beyler.
bu açılan dava kurul kararına açılan bir dava sen kaybetsen sadece bazı masrafları ödeyeceksin adli bir durum yok ortadaSorum saçma gelebilir ama bilmediğimden soruyorum. THH'den olumlu karar çıkınca Migros dava açarsa ve kazanırsa, sonuçta ortada kaybedilmiş bir dava olacağından ve muhtemelen bazı masrafları ödeme yükümlülüğüyle karşılaşılacağından, bu dava veya durum adli sicil kaydında gözükür mü?
15 gün içinde ulaşıyormuş ulaşmazsa kaymakamlığa gidin dendi banaKarara bağlandı yazıyor thh de. Karar ne zaman ulaşıyor elimize beyler.
Sorum saçma gelebilir ama bilmediğimden soruyorum. THH'den olumlu karar çıkınca Migros dava açarsa ve kazanırsa, sonuçta ortada kaybedilmiş bir dava olacağından ve muhtemelen bazı masrafları ödeme yükümlülüğüyle karşılaşılacağından, bu dava veya durum adli sicil kaydında gözükür mü?
Hayırlı helal olsun ben uğraşmak istemedim ne kadar sürede sonuçlandı buArkadaşlar karar formu e devlette yayınlandı. İhtiyacı olana kararı atıyorum. Ürünün teslimine karar vermişler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yapmam gereken bir şey var mi yoksa onlar beni bulur mu
3 ay sanırım. Tek yaptığım bi forum göndermekti teşekkürlerHayırlı helal olsun ben uğraşmak istemedim ne kadar sürede sonuçlandı bu