Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Xiaomi Mi Air Fryer 3.5L 799₺

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Mehmet_17

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Mehmet arslan
Benden başkası beni ilgilendirmiyor,merak ettiysen okursun,okumazsan armut piş ağzıma düş mantığıyla yaşamaya devam edersen cevabı da alırsın.
Sen birisi sana bir şey sorduğun da git kendin ögren mi diyorsun senin anlatma yetin yok mu allah sana akil fikir vermedi mi hani ne biliyim bi şey merak ettigin de birisine sorarsın benim bildigim özel olarak sana da sormadım cevap vermeye de bilirdin mesela hayır haklı çıkmak için ne uzattın şu meseleyi daha da yanıt vermiycem sen haklı ol ama forumların mantigi bir seyleri sormaktir ogrenmektir ben de merak ettim sordum çünkü devamlı karşıma çıkıyor adam akilli cevap vermek yerine saçma şekil de tersledin oda senin kendi bilecegin bir sey mümkünse sen de uzatma diger arkadaşlar da umarım haklarını alabilirler herkese iyi gunler

ozkets

80+
Sen birisi sana bir şey sorduğun da git kendin ögren mi diyorsun senin anlatma yetin yok mu allah sana akil fikir vermedi mi hani ne biliyim bi şey merak ettigin de birisine sorarsın benim bildigim özel olarak sana da sormadım cevap vermeye de bilirdin mesela hayır haklı çıkmak için ne uzattın şu meseleyi daha da yanıt vermiycem sen haklı ol ama forumların mantigi bir seyleri sormaktir ogrenmektir ben de merak ettim sordum çünkü devamlı karşıma çıkıyor adam akilli cevap vermek yerine saçma şekil de tersledin oda senin kendi bilecegin bir sey mümkünse sen de uzatma diger arkadaşlar da umarım haklarını alabilirler herkese iyi gunler
Ne kadar boş konuştun hadi block.

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin
Bana karşı dava açılmış ihtiyatı tedbir talep etmişler mahkeme reddetmiş migrosun bu talebini yeni çıkan yasaya göre ( e ticaret yapıyorum trendyol tarafından yeni yasa mail geldi ) bir ürünü yanlışlıkla düşük fiyattan satışa sunarsanız o ürünü müşteriye tedarik etmek zorundasınız diyor. Mahkemenin migrosun talebini reddetmeside bunu doğruluyor. Tüketticiyi korkutmak için işi yokuşa sürüyorlar
Merhaba bilgi için teşekkürler ilgili madde hangisi veya yeni yasaya nasıl ulaşabilirim?

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin

Harrison

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Enes karpınar
Arkadaşlar migros bu gün bana dava açmış tüketici hakem heyetine itraz diye şimdi ne yapmamız lazım

Harrison

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Enes karpınar
6502 sayılı kanundaki maddeleri oku ve o maddelere göre savunmanı ezberle. ürünün tüm gece stokta olduğunu anlık bir fiyat hatası olmadığını belirt.
Tamamdır teşekkür ederim

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom