Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Xiaomi Mi Air Fryer 3.5L 799₺

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Akhiore

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
791
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Bana karşı dava açılmış ihtiyatı tedbir talep etmişler mahkeme reddetmiş migrosun bu talebini yeni çıkan yasaya göre ( e ticaret yapıyorum trendyol tarafından yeni yasa mail geldi ) bir ürünü yanlışlıkla düşük fiyattan satışa sunarsanız o ürünü müşteriye tedarik etmek zorundasınız diyor. Mahkemenin migrosun talebini reddetmeside bunu doğruluyor. Tüketticiyi korkutmak için işi yokuşa sürüyorlar

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
995
İsim
Y K
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Kemal Güven
thh karara bağlandı diyo. kararı nereden görebilirim ?

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,590
İsim
Oğuzhan Şahin
Bana karşı dava açılmış ihtiyatı tedbir talep etmişler mahkeme reddetmiş migrosun bu talebini yeni çıkan yasaya göre ( e ticaret yapıyorum trendyol tarafından yeni yasa mail geldi ) bir ürünü yanlışlıkla düşük fiyattan satışa sunarsanız o ürünü müşteriye tedarik etmek zorundasınız diyor. Mahkemenin migrosun talebini reddetmeside bunu doğruluyor. Tüketticiyi korkutmak için işi yokuşa sürüyorlar
Güzel haber. Vaktim yok mahkeme zamanı gidemem diye vazgeçecektim. Karar değiştirdim bekliyorum hayırlısı

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,590
İsim
Oğuzhan Şahin
internet üzerinden bi yerden bakılıyordu sanırım. bi arkadaş söylemişti
Tüketici hakem heyeti sayfasında karara bağlandı yazıyorsa yanında dosya işareti var ona basıp görebilirsin. Ayrıca posta gelmesi biraz daha uzun sürüyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Kemal Güven
Tüketici hakem heyeti sayfasında karara bağlandı yazıyorsa yanında dosya işareti var ona basıp görebilirsin. Ayrıca posta gelmesi biraz daha uzun sürüyor
karar formu kısmı boş henüz, 3 gün önce karara bağlanmış

HalilAydogan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
994
İsim
Halil Aydogan
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Instagram
https://www.instagram.com/hhalilaydogan/
Twitter
hhalilaydogan
Sürekli karşımıza indirim varmış gibi geliyor. Senin pinpirikliğini çekmek zorundamıyız kardeşim.
Kardeşim çekmek istemiyorsan forumu takip etme, ha bu arada okuman yazman var ise indirim bitti yazısı var başlıkta.
Mesaj otomatik birleştirildi:

3 aydır bekliyoruz valla hala savunması geldide

Akhiore

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
791
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Güzel haber. Vaktim yok mahkeme zamanı gidemem diye vazgeçecektim. Karar değiştirdim bekliyorum hayırlısı
Umarım güzel sonuç alırsınız ürünün indirim görselini çekmediğime halla pişmanım ürüne görsel bile hazırlamış olamalarına rağmen yanlış fiyat girildi diyorlar keşke ana ekrandaki indirim görseli elimde olsa

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,590
İsim
Oğuzhan Şahin
Kardeşim çekmek istemiyorsan forumu takip etme, ha bu arada okuman yazman var ise indirim bitti yazısı var başlıkta.

3 aydır bekliyoruz valla hala savunması geldide
Bende yeni oldu savunması gelfi 1 hafta anca. Bakalım hedef 1 yıl

Umarım güzel sonuç alırsınız ürünün indirim görselini çekmediğime halla pişmanım ürüne görsel bile hazırlamış olamalarına rağmen yanlış fiyat girildi diyorlar keşke ana ekrandaki indirim görseli elimde olsa
Ben atayım buraya elimde duruyorsa bir kaç ekran görüntüsü vardı bilgisayarımda. Akşam bakacağım

karar formu kısmı boş henüz, 3 gün önce karara bağlanmış
Karardan emin değiller galiba 🤨

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,093
Üyeler
168,575