Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Xiaomi Mi Air Fryer 3.5L 799₺

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Penguen

80+ Silver
Bu arada beni 2-3 hafta önce Migros'tan arayıp özür dilediler, hediye çeki verelim dediler. Zaten kaybettik, alalım dedim. Kod size SMS ile gelecek dedi ama gelmedi. Bildiğin dolandırıcı bunlar.

nurettinsevinc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
390
İsim
Nurettin Sevinç
Benim thh başvurumu olumlu görüp ürünün bana teslim edilmesine karar vermişler. Ama migrosun tebliğ tarihinden itibaren 15 gün karşı dava hakkı varmış. Konunun bana tebliğ edildiği tarihi göremedim için şuan migrosa ürün talebinde bulunmuyorum. 15 gün sonra migrosu arayarak mail ile belgeyi göndererek talepte bulunacağım. Bakalım nereye gidecek bu iş.

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,317
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
Benim thh başvurumu olumlu görüp ürünün bana teslim edilmesine karar vermişler. Ama migrosun tebliğ tarihinden itibaren 15 gün karşı dava hakkı varmış. Konunun bana tebliğ edildiği tarihi göremedim için şuan migrosa ürün talebinde bulunmuyorum. 15 gün sonra migrosu arayarak mail ile belgeyi göndererek talepte bulunacağım. Bakalım nereye gidecek bu iş.
Hayırlı olsun Migros itiraz ediyormuş benimki daha savunması istendi aşamasında bu itiraz olayları yüzünden iptal etmeyi düşünüyorum

GodlyPain

80+ Bronze
Savunması geldi aşamasında bekliyor 2 aydır

Mehmet_17

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Mehmet arslan
Süreçler devam ederken neden konuşulmayacak? Ayrıca size göre mi karar verilecek hangi konunun konuşulmayacağı?
meraktan sordum bilader istersen 1000 tane mesaj at ne ters yapıyorsun ayrıca evet ben karar veriyorum hangi konunun konuşulup konuşulmayacağına desem özür mü dileyeceksin?
Mesaj otomatik birleştirildi:

millet kafayı yemiş ya herkes bi ters yapıyor bi tavır sanki biziz ülkenin mutsuzluk sebebi

ozkets

80+
Adam basit bir soru sormuş bro, chill.
Gereksiz bir soru,forumda zilyon konu var ilgisini çekmiyorsa yazmaz olur biter.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim mahkeme sürecim başlıyor. özel mesaj gönderiyorum size.

SatisFaction

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,121
İsim
Muhammet
O 15 gün içinde sen bir şey yapmasan bile zaten Migros karşı dava açmıyor mu?
@ozkets

SatisFaction

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,121
İsim
Muhammet
migros 15 gün içinde eğer karara itiraz etmezse karar kesinleşir.
Demek istediğim arkadaş ilk 15 gün içinde talepte bulunmayacağım diyor.
Migros o ilk 15 günlük süre içerisinde ürünü almaya hak kazanan herkese mi karşı dava açıyor yoksa talepte bulunanlara mı?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,388
Üyeler
163,488
Son üye
tyiklhmni987
Top Bottom