Tamamını söyledim tarih belge numara thh adı gibi bilgiler lazım.Alıntıyı görüntüle
Bu thhnin karar pdfi
Süreçler devam ederken neden konuşulmayacak? Ayrıca size göre mi karar verilecek hangi konunun konuşulmayacağı?bu konu neden hala konuşuluyor
Adam basit bir soru sormuş bro, chill.Süreçler devam ederken neden konuşulmayacak? Ayrıca size göre mi karar verilecek hangi konunun konuşulmayacağı?
Hayırlı olsun Migros itiraz ediyormuş benimki daha savunması istendi aşamasında bu itiraz olayları yüzünden iptal etmeyi düşünüyorumBenim thh başvurumu olumlu görüp ürünün bana teslim edilmesine karar vermişler. Ama migrosun tebliğ tarihinden itibaren 15 gün karşı dava hakkı varmış. Konunun bana tebliğ edildiği tarihi göremedim için şuan migrosa ürün talebinde bulunmuyorum. 15 gün sonra migrosu arayarak mail ile belgeyi göndererek talepte bulunacağım. Bakalım nereye gidecek bu iş.
meraktan sordum bilader istersen 1000 tane mesaj at ne ters yapıyorsun ayrıca evet ben karar veriyorum hangi konunun konuşulup konuşulmayacağına desem özür mü dileyeceksin?Süreçler devam ederken neden konuşulmayacak? Ayrıca size göre mi karar verilecek hangi konunun konuşulmayacağı?
Gereksiz bir soru,forumda zilyon konu var ilgisini çekmiyorsa yazmaz olur biter.Adam basit bir soru sormuş bro, chill.
Benim mahkeme sürecim başlıyor. özel mesaj gönderiyorum size.Benim thh başvurumu olumlu görüp ürünün bana teslim edilmesine karar vermişler. Ama migrosun tebliğ tarihinden itibaren 15 gün karşı dava hakkı varmış. Konunun bana tebliğ edildiği tarihi göremedim için şuan migrosa ürün talebinde bulunmuyorum. 15 gün sonra migrosu arayarak mail ile belgeyi göndererek talepte bulunacağım. Bakalım nereye gidecek bu iş.
O 15 gün içinde sen bir şey yapmasan bile zaten Migros karşı dava açmıyor mu?Benim thh başvurumu olumlu görüp ürünün bana teslim edilmesine karar vermişler. Ama migrosun tebliğ tarihinden itibaren 15 gün karşı dava hakkı varmış. Konunun bana tebliğ edildiği tarihi göremedim için şuan migrosa ürün talebinde bulunmuyorum. 15 gün sonra migrosu arayarak mail ile belgeyi göndererek talepte bulunacağım. Bakalım nereye gidecek bu iş.
migros 15 gün içinde eğer karara itiraz etmezse karar kesinleşir.O 15 gün içinde sen bir şey yapmasan bile zaten Migros karşı dava açmıyor mu?
@ozkets
Demek istediğim arkadaş ilk 15 gün içinde talepte bulunmayacağım diyor.migros 15 gün içinde eğer karara itiraz etmezse karar kesinleşir.