Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Xiaomi Mi Air Fryer 3.5L 799₺

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

spoZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Eren
Karar kağıdının,olumlu thh kağıdının tamamını gönderebilirseniz yardımcı olabilirim.
1667051937555.png

Bu thhnin karar pdfi

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Batuhan
THH başvurmuştum bende haklı bulunmuşum. E-devlete merak edip baktım. Karar 17/10/2022'de çıkmış. Migrosa telefon ettim az önce itiraz davası açacaklarını falan söylediler. En kısa zamanda tarafınıza geri dönüş yapılır tarzı birşeyler söylediler. Neyin itirazını yapıyorlarsa anlamıyorum.

Penguen

80+ Silver
İtiraz davası açtıklarında muhtemelen haklı bulunacaklar. O zaman da avukat masrafı ödeyeceksiniz diye biliyorum. Ulan versen nolacaktı şu fritözü. 800 TL bence olabilecek bir indirim. 2000 TL ye satılıyordu ürün zaten. Almanya'da kampanyada 50-60€ idi o zamanlar. Bi de saatlerce durmuştu satışta. Güzel reklam yaptılar ve hiçbir ceza almadılar.

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
1667068407582.png

Benim çok önceden karara bağlanmıştı ve karar formunu bekliyordum anca geldi. Migrosu aradım, haklı bulunduğumu ve bir mail atmam gerektiğini söylediler. Şuan da beklemedeyim. Aleyhime bir açıklama yapılmadı henüz.

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Kaç zamandır ses çıkmıyor. Şimdi dava vs. yetişemem diye iptal edeyim dedim onda da savunması istendi diye iptal olmuyor :D

Güzel haber bunlar, kimse geri durmasın arkadaşlar.
Peki saçma bir şey var hocam para iadesi yapılırken kredi kartı ile alanlar hemen parasını aldı benim gibi hesap kartı ile alanlar 1 hafta gecikmeli aldı para iadesini gecikme için 50 TL promosyon kodu verdi bana migros bundan dolayı bende thh başvurumu herhangi bir işlem yapılmadığı için sistemde iptal et gözüküyordu bende iptal ettim fakat sonrasında öylesine thh bakayım dedim baktım iptal edilmemiş fakat bende iptal edildi kısmına düştü başvurum sonrasında tekrar devam etmiş başvurum şimdi lehime dava açsalar rahatım devlet baba yaptı diyicem başvuruyu :) çünkü ben migros müşteri hizmetlerinede dedim 1 haftalık gecikmeli para iadesi aldım sizlerde bu gecikmeden dolayı bana 50 TL promosyon verdiniz bende başvurumu iptal ettim dedim bununda ses kayıtlari var ( demem iki devlet baba kafasına göre iptal ettiğim başvuruyu işleme almış ve oluşabilecek her türlü kararda devlet suçlu) bunu dile getiricem sonuca göre thh'nin

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Mehmet Temel
annem daha dün vestele gitmiş 3.999₺ ye almış tüü kandırıldık yav :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Mehmet Temel
Status