Karar kağıdının,olumlu thh kağıdının tamamını gönderebilirseniz yardımcı olabilirim.Alıntıyı görüntüle
İtiraz davasının kağıd
Karar kağıdının,olumlu thh kağıdının tamamını gönderebilirseniz yardımcı olabilirim.Alıntıyı görüntüle
İtiraz davasının kağıd
Karar kağıdının,olumlu thh kağıdının tamamını gönderebilirseniz yardımcı olabilirim.
Peki saçma bir şey var hocam para iadesi yapılırken kredi kartı ile alanlar hemen parasını aldı benim gibi hesap kartı ile alanlar 1 hafta gecikmeli aldı para iadesini gecikme için 50 TL promosyon kodu verdi bana migros bundan dolayı bende thh başvurumu herhangi bir işlem yapılmadığı için sistemde iptal et gözüküyordu bende iptal ettim fakat sonrasında öylesine thh bakayım dedim baktım iptal edilmemiş fakat bende iptal edildi kısmına düştü başvurum sonrasında tekrar devam etmiş başvurum şimdi lehime dava açsalar rahatım devlet baba yaptı diyicem başvuruyu çünkü ben migros müşteri hizmetlerinede dedim 1 haftalık gecikmeli para iadesi aldım sizlerde bu gecikmeden dolayı bana 50 TL promosyon verdiniz bende başvurumu iptal ettim dedim bununda ses kayıtlari var ( demem iki devlet baba kafasına göre iptal ettiğim başvuruyu işleme almış ve oluşabilecek her türlü kararda devlet suçlu) bunu dile getiricem sonuca göre thh'ninGüzel haber bunlar, kimse geri durmasın arkadaşlar.
Çok değil miannem daha dün vestele gitmiş 3.999₺ ye almış tüü kandırıldık yav
sıfır ve yeni nesilmiş bende anlamadımÇok değil mi
Aga sıfır ne demek Arçelik ikinci el mi satıyormuşsıfır ve yeni nesilmiş bende anlamadım