Olması gereken, hayırlı olsun. Şimdi ne olacak peki biliyor musunuz?Arkadaşlar ben haklı mı bulunmuşum doğru mu anladım?
Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar ben haklı mı bulunmuşum doğru mu anladım?
AAlıntıyı görüntüle
THH seni haklı buldu ve Migros geri itiraz davası açtı doğru mudur? Ve sen bu duruşmaya gitmedin?Alıntıyı görüntüle
Ama maalesef ki itiraz davası açmışlar ve kazanmışlar arkadaşlar eve kağıt geldi.
DAVACI onlar davalı benim ve ben şimdi bunlara 128TL mi ödücem?
Duruşma olduğundan haberim bile yoktu. Kararı gördüm yanlış okumuşum reddedildi sanmıştım.THH seni haklı buldu ve Migros geri itiraz davası açtı doğru mudur? Ve sen bu duruşmaya gitmedin?
Mahkeme kararının gerekçe kısmını paylaşır mısınız?Duruşma olduğundan haberim bile yoktu. Kararı gördüm yanlış okumuşum reddedildi sanmıştım.
Bende başvuru tamamlandı kısmında dahaBenim itirazım hala sonuçlanmadı. Savunması geldi kısmında kalmış. THH uyuyor galiba kaç ay oldu.
Savunması sonunda istenmiş hayırlı olsun 1 ayda onu beklerizBende başvuru tamamlandı kısmında daha
Ben bağcılarda oturuyorum. Büyük ihtimalle tavla filan oynuyorlardır. Sıkılınca bakarlar artık. Her şeyi normal bulmaya başladım. PTT şubesi bile saat 3 den sonra kargo almıyoruz vs diyor. Canı sıkılınca trip atıp istersen merkezden hallet filan diyor. Seninki daha kötüymüş. Semt kötüyse mevzudan filan dönememiş olabilirler.Bende başvuru tamamlandı kısmında daha
Ben de Bahçelievlerdeyim pek uzak değil. Tavlayı beraber oynuyorlardır sizinkilerle. PTT 1den sonra almıyordu sanki Önceki THH başvurumda cevap 10 ay sonra geldiği için şu anki çabuk geliyorBen bağcılarda oturuyorum. Büyük ihtimalle tavla filan oynuyorlardır. Sıkılınca bakarlar artık. Her şeyi normal bulmaya başladım. PTT şubesi bile saat 3 den sonra kargo almıyoruz vs diyor. Seninki daha kötüymüş. Semt kötüyse mevzudan filan dönememiş olabilirler.
Vay arkadaş. İnşallah çocuklarımıza görmek nasip olur diyeyim. Benim ömrüm yetmeyecek gibi.Ben de Bahçelievlerdeyim pek uzak değil. Tavlayı beraber oynuyorlardır sizinkilerle. PTT 1den sonra almıyordu sanki Önceki THH başvurumda cevap 10 ay sonra geldiği için şu anki çabuk geliyor
Vay arkadaş. İnşallah çocuklarımıza görmek nasip olur diyeyim. Benim ömrüm yetmeyecek gibi.
THH başvuru beklerken böyleyim:
Mahkeme kararının gerekçe kısmını paylaşır mısınız?