Sonuçlanan arkadaşlara sözüm.Hocam bir türlü sonuçlanmadı halen beklemedeyim
Sonuçlanan arkadaşlara sözüm.Hocam bir türlü sonuçlanmadı halen beklemedeyim
mış mıiş ile iş yürümüyor öyle komisyon gibi de 2 3 avukat ile gelme durumu diye bir şey yok insanları yanıltmayın bilmeden.Direkt açılmış dava bir şey talep etmesini beklemeden.
2-3 avukatla birlikte geliyorlarmış ve yüksek ihtimalle davayı kazanıyorlarmış. Avukatından dava masraflarına kadar her şeyi ödetiyorlar eğer kazanırlarsa internette yazan böyle, aralıkta duruşması olacak bakalım ne karar çıkacak
Kardeşim ağzına vurucam şimdi ben internette yazılanı yazdım kendimiz gidip deneyimlemedik gidince öğreneceğiz.mış mıiş ile iş yürümüyor öyle komisyon gibi de 2 3 avukat ile gelme durumu diye bir şey yok insanları yanıltmayın bilmeden.
bana 30+ gün sonra savunma geldi bu usulsüz değilmi
bunu ekliyeceğim gerekirse bidaha açarımEvet, usulsüz.
Karşında çocuk yok senin konuşmalarına dikkat et biraz.Kardeşim ağzına vurucam şimdi ben internette yazılanı yazdım kendimiz gidip deneyimlemedik gidince öğreneceğiz.
bir tane bile aynı konudan onaylanan var ise , karara itiraz ederek karar numarasını örnek gösteriniz.başaramadık beyler red yedik
kral sen başvurunda 6502. sayılı kanundaki maddeleri eklemedin mi? çünkü heyetin kararı aşırı saçma. kanun maddesi belli. heyet burada para iadesi yapılmış daha ne istiyosun der gibi bir karar vermiş. eğerki kanun maddelerini belirtip talebini güzelce ilettiysen bu heyet tamamen saçmalamış demektir . yani red verebilir fakat bu şekilde red vermemesi gerekirdi.basaramadik abi
Alıntıyı görüntüle
Heyet mevzuattan bihaber. Kararın dayandığı yasal düzenleme nerede? Başlarından savmışlar resmen.kral sen başvurunda 6502. sayılı kanundaki maddeleri eklemedin mi? çünkü heyetin kararı aşırı saçma. kanun maddesi belli. heyet burada para iadesi yapılmış daha ne istiyosun der gibi bir karar vermiş. eğerki kanun maddelerini belirtip talebini güzelce ilettiysen bu heyet tamamen saçmalamış demektir . yani red verebilir fakat bu şekilde red vermemesi gerekirdi.