Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Xiaomi Mi Air Fryer 3.5L 799₺

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Bazı arkadaşlar kendini şanssız sanıyor.
IMG_20221003_202105.jpg

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
Gerçekten çok garip. Sizin ki kabul edilirken benimki kabul edilmedi.
Cidden garip bazıları ret yerken bazıları kabul ediliyor. Son yürütmelik ile böyle konularda %100 tüketici haklı konuma geldi zaten ondan dolayı kabul edilmiş olabilir.

OnurCiftci26

80+ Bronze
THH arkadaşımı haklı bulmuştu ama Migros karşı dava açmış konu mahkemeye taşınıyor. Eğer Migros haklı bulunursa bütün ücreti arkadaşım ödemek zorunda kalacak. Dikkat edin sizlere de karşı dava açabilirler ve haklı çıkarlarsa bütün ücretleri ödemek zorunda kalırsınız.

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin
THH arkadaşımı haklı bulmuştu ama Migros karşı dava açmış konu mahkemeye taşınıyor. Eğer Migros haklı bulunursa bütün ücreti arkadaşım ödemek zorunda kalacak. Dikkat edin sizlere de karşı dava açabilirler ve haklı çıkarlarsa bütün ücretleri ödemek zorunda kalırsınız.
Eyvah eyvah peki thh bizi haklı bulursak ve biz herhangi bir şey talep etmezsek dava açarlar mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Kemal Güven
migrosun haklı olacağı tek tarafı ürün fiyatlandırmasının yanlış olması. bu da sizin elinizde olan bir şey değil. zannetmiyorum mahkemenin migrosu haklı bulacağını. arkadaşına bol şans

OnurCiftci26

80+ Bronze
Eyvah eyvah peki thh bizi haklı bulursak ve biz herhangi bir şey talep etmezsek dava açarlar mı?
Direkt açılmış dava bir şey talep etmesini beklemeden.
migrosun haklı olacağı tek tarafı ürün fiyatlandırmasının yanlış olması. bu da sizin elinizde olan bir şey değil. zannetmiyorum mahkemenin migrosu haklı bulacağını. arkadaşına bol şans
2-3 avukatla birlikte geliyorlarmış ve yüksek ihtimalle davayı kazanıyorlarmış. Avukatından dava masraflarına kadar her şeyi ödetiyorlar eğer kazanırlarsa internette yazan böyle, aralıkta duruşması olacak bakalım ne karar çıkacak.

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,317
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
Hocam bana pek mantıklı gelmedi koca vatan bilgisayar 3070ti yi 18 bin yerine 12 den vermek zorunda kalmıştı da herhangi dava açmadı migros mu açacak. Gelelim ki açtı mahkemenin thh kararlarını bozma oranları düşük diye biliyorum.

Son düzenleme:

OnurCiftci26

80+ Bronze
Hocam bana pek mantıklı gelmedi koca vatan bilgisayar 3070ti yi 18 bin yerine 12 den vermek zorunda kalmıştı da herhangi dava açmadı migros mu açacak. Gelelim ki açtı mahkemenin thh kararlarını bozma oranları düşük diye biliyorum. Ayrıca bu durum için sizinde itiraz ve bunun yanında bozulan psikolojiniz için ayrıca bir maddi manevi tazminat davası
Kardeşim açtılar işte neyin tatavasını yapıyorsun hala? %80'de davayı kazanacaklar belki insaflı olurlar da dava ücretlerini, avukat ücretlerini ödetmezler.

Untitled.png

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,964
İsim
tümen dağ
Hocam bana pek mantıklı gelmedi koca vatan bilgisayar 3070ti yi 18 bin yerine 12 den vermek zorunda kalmıştı da herhangi dava açmadı migros mu açacak. Gelelim ki açtı mahkemenin thh kararlarını bozma oranları düşük diye biliyorum.
Hocam ordaki konu farkli arkadasin dedigi thh sonucunda itiraz veya karsi dava anladigim kadariyla yani ilerleyince durum boyle yapmislar her firmanin birsuru avukati oluyor zaten acmislardir

arda3231

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
arda çiçek
Kardeşim açtılar işte neyin tatavasını yapıyorsun hala? %80'de davayı kazanacaklar belki insaflı olurlar da dava ücretlerini, avukat ücretlerini ödetmezler.

Alıntıyı görüntüle
Hocam geçmiş olsun öncelikle. Kafama takılan bir nokta var. Dava türünde kurul kararına itiraz var yazıyor. Dava sonuçlandığında eğerki migros haklı bulunursa masrafları kim ödeyecek? Migros kazanırsa kurul hatalı karar vermiş olmuyor mu? Sonuç olarak bu hatalı kararın masraflarını siz mi ödemek zorunda kalıyorsunuz? Hukuktan anlayan birisi varsa cevaplarsa çok sevinirim.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom