Alacağım derken? Görüştünüz mü verecekler miymişTHH'den lehime karar çıktı.THH tarafından haklı bulundum. Ürünü 800 TL bedelinden en yakın zamanda satın alacağım.
Alacağım derken? Görüştünüz mü verecekler miymişTHH'den lehime karar çıktı.THH tarafından haklı bulundum. Ürünü 800 TL bedelinden en yakın zamanda satın alacağım.
Gerçekten çok garip. Sizin ki kabul edilirken benimki kabul edilmedi.THH'den lehime karar çıktı.THH tarafından haklı bulundum. Ürünü 800 TL bedelinden en yakın zamanda satın alacağım.
heralde baktılar sen modsun donanım arşivinde ondan red yedin. Herkesinki kabul edilmişGerçekten çok garip. Sizin ki kabul edilirken benimki kabul edilmedi.
hocam kararı bizimle paylaşabilir misiniz sakıncası yoksaTHH'den lehime karar çıktı.THH tarafından haklı bulundum. Ürünü 800 TL bedelinden en yakın zamanda satın alacağım.
seninki gene iyi benim 2 ay olduÇanakkale thh inşallah bu hafta karar verir bir türlü karar veremiyorlarAlıntıyı görüntüle
öyle bir kural mı varkeşke 18 yaş altı olmasaydım ben de başvururdum
forumda öyle demişlerdi, internetten baktım orada da 18 yaşın altında olmamak gerekir diyorduöyle bir kural mı var
Ben kendi e devletim ile denedim 18 yaş altı başvuru yapılabiliyordu ama annemin hesabından aldığım için onun e devleti ile başvuru yaptım.keşke 18 yaş altı olmasaydım ben de başvururdum
şimdi başvuru yapsam olur mu? sipariş vereli 2 ay oldu ama yine de kabul olur mu?Ben kendi e devletim ile denedim 18 yaş altı başvuru yapılabiliyordu ama annemin hesabından aldığım için onun e devleti ile başvuru yaptım.
Bence şansını bir dene kaybedecek bir şeyin yok belki kabul olurşimdi başvuru yapsam olur mu? sipariş vereli 2 ay oldu ama yine de kabul olur mu?