Hangi gruptaArkadaşlar karar çıkan oldu mu hiç? Facebook'ta sonuçlanan yazılar felan gördüm, 800 TL den ürünü alabileceklermis
Çanakkale Tüketici hakem heyeti'de bu listeye eklenebilirDünya üzerindeki en kötü THH olan Bahçelievlere başvuran var ise hala Başvuru Tamamlandı olarak gözüküyor 6 ay sonra gelir sonuçlar bu iş bilmez adamlar bütün gün oturup başvurulara bakmıyor ve telefonları açmıyor. Bunlar yüzünden zamanında binlerce lira zarara uğradım.
HelalBugün itibari ile sonuca bağlandı ve ürün 799₺ karşılığında tarafıma teslim edilecek.
basvuru dilekçesini atarmısın mesajdaBugün itibari ile sonuca bağlandı ve ürün 799₺ karşılığında tarafıma teslim edilecek.
Bende 1 aydır savunması geldi de kaldıBugün itibari ile sonuca bağlandı ve ürün 799₺ karşılığında tarafıma teslim edilecek.
Gösterir misin kararıBugün itibari ile sonuca bağlandı ve ürün 799₺ karşılığında tarafıma teslim edilecek.
gerçekse hayırlı olsunBugün itibari ile sonuca bağlandı ve ürün 799₺ karşılığında tarafıma teslim edilecek.
Pc ye geçince atarım hocam.Gösterir misin kararı
Bi arkadaş konu açmıştı yönlendirmek için, o maddeler ile yazdım.basvuru dilekçesini atarmısın mesajda