Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Xiaomi Mi Air Fryer 3.5L 799₺

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

ozan41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Ozan
Benim süreç beklemede. Bana devlet bir hak veriyor ve tüketici hakem heyeti bunu onaylıyor ise istedikleri davayı açabilirler. Mahkemede çıkar kendi hakkımı savunurum. Bunlarla beni ve benim gibi insanları korkutamazlar. Sizde korkmayın arkadaşlar. Hakkınızı savunun. THH kararları yanlış veriyorsa orada niye duruyor bunu sorgulasınlar önce.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim süreç beklemede. Bana devlet bir hak veriyor ve tüketici hakem heyeti bunu onaylıyor ise istedikleri davayı açabilirler. Mahkemede çıkar kendi hakkımı savunurum. Bunlarla beni ve benim gibi insanları korkutamazlar. Sizde korkmayın arkadaşlar. Hakkınızı savunun. THH kararları yanlış veriyorsa orada niye duruyor bunu sorgulasınlar önce.
Sonuç olarak o adamlar benim 800 liramı 24 saatten fazla ellerinde tuttular. Bu parayı ne yaptılar ? Buda belli değil.

KnightDavion

80+ Bronze
Dostum THH'nin kararı ilam niteliğindedir. İlamın ifası yerine getirilmezse icra yoluna başvurulur ve zorla yerine getirtilir. Senin söylemek istediğin şu olabilir, karşı taraf 15 gün içerisinde eğer mevcutsa tüketici mahkemesine, mevcut değilse asliye hukuk mahkemesine karara karşı itirazda bulunabilir. 15 gün içerinde itiraz edilmeyen kara kesinleşir. Fakat bu bir üst mahkemeye itiraz etme olayı bütün davalarda mevcuttur. Adli vakalarda yerel mahkeme, bölge adliye mahkemesi, yargıtay hiyerarşisi vardır. Bu bahsettiğin karara uymama hakkının olduğu anlamına gelmez. Karara itiraz da pek tabi bütün davalarda mevcuttur.

Eğer olumlu sonuçlanırsa 15 gün Migros'tan herhangi bir şey istememek daha mı mantıklı yani? 15 gün geçtikten sonra Migros'tan ürünü talep etmek daha mı mantıklı?

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin
Bizim yaptığımız başvuru savunma aşamasında iptal etme şansımız var mı başvuruyu

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin
😁😁 reis kaz gelcek yerden tavuğu esirgeme demişler. Bi işe girdiysen devamını getir. Sen kafadan kaybettin zaten 😁
Çok boşlukta kaldım keşke hiç girmeseydim hayatımda ilk defa thh kullandım

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ
THH kararları tüketici lehine oluyor, karar karşıya bildirilir ve o ürünü o fiyata vermek zorunda satıcı.

KnightDavion

80+ Bronze
Bir arkadaşımın başına bu durumun aynısı geldi 3-4 sene önce. Firma THH kararına uymayıp konuyu mahkemeye taşıdı. Sonunda tüketiciyi yıldırmak için her şeyi yaptılar ve başardılar ama tüketiciye herhangi bir masraf çıkmadı. Duruşma olmadan önce 1 tane dilekçe yazmanı istiyorlar konuyu anlatan o kadar. Korkmanızı gerektirecek bir durum yok. Satın alımla ilgili vs tüm ekran görüntü ve belgeleri saklayın lazım olabilir.

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin
Bir arkadaşımın başına bu durumun aynısı geldi 3-4 sene önce. Firma THH kararına uymayıp konuyu mahkemeye taşıdı. Sonunda tüketiciyi yıldırmak için her şeyi yaptılar ve başardılar ama tüketiciye herhangi bir masraf çıkmadı. Duruşma olmadan önce 1 tane dilekçe yazmanı istiyorlar konuyu anlatan o kadar. Korkmanızı gerektirecek bir durum yok. Satın alımla ilgili vs tüm ekran görüntü ve belgeleri saklayın lazım olabilir.
Örneğin neler yaptılar yıldırmak için?

ozkets

80+
Migros kararı durdurmak için itiraz etmiş,sizlere de edecektir.
Bu bağlamda bu yolda devam edeceğimden farklı tüketici hakem heyetlerinden kararı tüketici lehine olan kararları hakkımı ve haklarımızı savunabilmek adına delil olarak kullanmak için ihtiyaç duymaktayım.
kararlarını benimle paylaşmak isteyen mağdur arkadaşlar özel mesaj yazabilirler.

Ceyvit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım
Migros kararı durdurmak için itiraz etmiş,sizlere de edecektir.
Bu bağlamda bu yolda devam edeceğimden farklı tüketici hakem heyetlerinden kararı tüketici lehine olan kararları hakkımı ve haklarımızı savunabilmek adına delil olarak kullanmak için ihtiyaç duymaktayım.
kararlarını benimle paylaşmak isteyen mağdur arkadaşlar özel mesaj yazabilirler.
Kesinlikle katılıyorum. Süreci olumlu sonuçlanan arkadaşlar gelen cevabı paylaşırsa herkese yardımcı olur

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,317
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar

Ekler

• Screenshot_2022-10-12-12-59-51-597-edit_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-10-12-12-59-51-597-edit_com.android.chrome.jpg