❌İndirim Bitti! Xiaomi Mi Air Fryer 3.5L 799₺

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Arkadaşlar ben haklı mı bulunmuşum doğru mu anladım?
Screenshot_3.png

Benim itirazım hala sonuçlanmadı. Savunması geldi kısmında kalmış. THH uyuyor galiba kaç ay oldu.

Bende başvuru tamamlandı kısmında daha :D
Ben bağcılarda oturuyorum. Büyük ihtimalle tavla filan oynuyorlardır. Sıkılınca bakarlar artık. Her şeyi normal bulmaya başladım. PTT şubesi bile saat 3 den sonra kargo almıyoruz vs diyor. Canı sıkılınca trip atıp istersen merkezden hallet filan diyor. Seninki daha kötüymüş. Semt kötüyse mevzudan filan dönememiş olabilirler. :D

Ben bağcılarda oturuyorum. Büyük ihtimalle tavla filan oynuyorlardır. Sıkılınca bakarlar artık. Her şeyi normal bulmaya başladım. PTT şubesi bile saat 3 den sonra kargo almıyoruz vs diyor. Seninki daha kötüymüş. Semt kötüyse mevzudan filan dönememiş olabilirler. :D
Ben de Bahçelievlerdeyim pek uzak değil. Tavlayı beraber oynuyorlardır sizinkilerle. PTT 1den sonra almıyordu sanki :D Önceki THH başvurumda cevap 10 ay sonra geldiği için şu anki çabuk geliyor

Ben de Bahçelievlerdeyim pek uzak değil. Tavlayı beraber oynuyorlardır sizinkilerle. PTT 1den sonra almıyordu sanki :D Önceki THH başvurumda cevap 10 ay sonra geldiği için şu anki çabuk geliyor
Vay arkadaş. İnşallah çocuklarımıza görmek nasip olur diyeyim. Benim ömrüm yetmeyecek gibi.
THH başvuru beklerken böyleyim:

Vay arkadaş. İnşallah çocuklarımıza görmek nasip olur diyeyim. Benim ömrüm yetmeyecek gibi.
THH başvuru beklerken böyleyim:
:D
Ben mecburi şikayetten vazgeçeceğim galiba. Duruşmaya falan gidecekse zamanım kesinlikle yok ona hatta şehirde bile olmayabilirim. Boşa masraf ödemeye gerek yok

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,167,092
Üyeler
185,379
Son üye
Nomo11825
Geri