❌İndirim Bitti! Xiaomi Mi Air Fryer 3.5L 799₺

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Direkt açılmış dava bir şey talep etmesini beklemeden.

2-3 avukatla birlikte geliyorlarmış ve yüksek ihtimalle davayı kazanıyorlarmış. Avukatından dava masraflarına kadar her şeyi ödetiyorlar eğer kazanırlarsa internette yazan böyle, aralıkta duruşması olacak bakalım ne karar çıkacak
mış mıiş ile iş yürümüyor öyle komisyon gibi de 2 3 avukat ile gelme durumu diye bir şey yok insanları yanıltmayın bilmeden.

Uygunsuz davranış
mış mıiş ile iş yürümüyor öyle komisyon gibi de 2 3 avukat ile gelme durumu diye bir şey yok insanları yanıltmayın bilmeden.
Kardeşim ağzına vurucam şimdi ben internette yazılanı yazdım kendimiz gidip deneyimlemedik gidince öğreneceğiz.

bana 30+ gün sonra savunma geldi bu usulsüz değilmi

THH'de savunmaları gelmiş görünüyor. Ne hikmetse değerlendiren yok.

Bu ürünü alan arkadaşlara enayi mualesi yapan şahışlar ya çok zengin yada kafa böyle şeylere çok basmadığı için aklını kullananlara çok kızgın sanırım.

• Beğen
Reaksiyonlar: Enco
basaramadik abi
1666985703954.png

kral sen başvurunda 6502. sayılı kanundaki maddeleri eklemedin mi? çünkü heyetin kararı aşırı saçma. kanun maddesi belli. heyet burada para iadesi yapılmış daha ne istiyosun der gibi bir karar vermiş. eğerki kanun maddelerini belirtip talebini güzelce ilettiysen bu heyet tamamen saçmalamış demektir . yani red verebilir fakat bu şekilde red vermemesi gerekirdi.

kral sen başvurunda 6502. sayılı kanundaki maddeleri eklemedin mi? çünkü heyetin kararı aşırı saçma. kanun maddesi belli. heyet burada para iadesi yapılmış daha ne istiyosun der gibi bir karar vermiş. eğerki kanun maddelerini belirtip talebini güzelce ilettiysen bu heyet tamamen saçmalamış demektir . yani red verebilir fakat bu şekilde red vermemesi gerekirdi.
Heyet mevzuattan bihaber. Kararın dayandığı yasal düzenleme nerede? Başlarından savmışlar resmen.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,167,133
Üyeler
185,381
Son üye
Sentrk
Geri