❌İndirim Bitti! Xiaomi Mi Air Fryer 3.5L 799₺

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Arkadaşlar ben haklı mı bulunmuşum doğru mu anladım?
Screenshot_3.png

Benim itirazım hala sonuçlanmadı. Savunması geldi kısmında kalmış. THH uyuyor galiba kaç ay oldu.

Bende başvuru tamamlandı kısmında daha :D
Ben bağcılarda oturuyorum. Büyük ihtimalle tavla filan oynuyorlardır. Sıkılınca bakarlar artık. Her şeyi normal bulmaya başladım. PTT şubesi bile saat 3 den sonra kargo almıyoruz vs diyor. Canı sıkılınca trip atıp istersen merkezden hallet filan diyor. Seninki daha kötüymüş. Semt kötüyse mevzudan filan dönememiş olabilirler. :D

Ben bağcılarda oturuyorum. Büyük ihtimalle tavla filan oynuyorlardır. Sıkılınca bakarlar artık. Her şeyi normal bulmaya başladım. PTT şubesi bile saat 3 den sonra kargo almıyoruz vs diyor. Seninki daha kötüymüş. Semt kötüyse mevzudan filan dönememiş olabilirler. :D
Ben de Bahçelievlerdeyim pek uzak değil. Tavlayı beraber oynuyorlardır sizinkilerle. PTT 1den sonra almıyordu sanki :D Önceki THH başvurumda cevap 10 ay sonra geldiği için şu anki çabuk geliyor

Ben de Bahçelievlerdeyim pek uzak değil. Tavlayı beraber oynuyorlardır sizinkilerle. PTT 1den sonra almıyordu sanki :D Önceki THH başvurumda cevap 10 ay sonra geldiği için şu anki çabuk geliyor
Vay arkadaş. İnşallah çocuklarımıza görmek nasip olur diyeyim. Benim ömrüm yetmeyecek gibi.
THH başvuru beklerken böyleyim:

Vay arkadaş. İnşallah çocuklarımıza görmek nasip olur diyeyim. Benim ömrüm yetmeyecek gibi.
THH başvuru beklerken böyleyim:
:D
Ben mecburi şikayetten vazgeçeceğim galiba. Duruşmaya falan gidecekse zamanım kesinlikle yok ona hatta şehirde bile olmayabilirim. Boşa masraf ödemeye gerek yok

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri