Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Xiaomi Mi Air Fryer 3.5L 799₺

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

ozkets

80+
meraktan sordum bilader istersen 1000 tane mesaj at ne ters yapıyorsun ayrıca evet ben karar veriyorum hangi konunun konuşulup konuşulmayacağına desem özür mü dileyeceksin?
Mesaj otomatik birleştirildi:

millet kafayı yemiş ya herkes bi ters yapıyor bi tavır sanki biziz ülkenin mutsuzluk sebebi
Terbiyesizlik yapma,konuşmalarına dikkat et karşında çocuk yok senin.

KOMİNİC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
SAMET DEVİR
böyle konuların bu şekilde ayrıntılı olarak konuşulması her adımın iletilmesi bence güzel bir şey,daha sonradan belki bizimde başımıza gelebilir en azından izleyeceğimiz yolu biliriz...

ozkets

80+
Demek istediğim arkadaş ilk 15 gün içinde talepte bulunmayacağım diyor.
Migros o ilk 15 günlük süre içerisinde ürünü almaya hak kazanan herkese mi karşı dava açıyor yoksa talepte bulunanlara mı?
15 gün içinde talepte bulunsa bile süre dolmadığı için bir önemi yok,olayın kesinlik kazanması için tebliğ tarihinden itibaren 15 gün geçmesi gerek.

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,355
İsim
Berk
bence kovalayın arkadaşlar eğer hakkınız varsa firmalar çok alıştı internet alışverişlerine daha dikkatli olsunlar bundan sonra madem fiyat verip satın alındıktan sonra iptal etmek ne demekmiş. Mağazada gördüğün etiket fiyatını ödemen gerekiyorsa internet mağazacılığında da bu böyle olmalı. Çalışan arkadaş yanlış bile girse yapıcak bir şey yok. Daha dikkatli olucak demekki. Bence hakkınızı arayın dava diye saçma saçma korkmayın, dava bile sayılmaz bu, zaten sen dilekçeni veriyorsun karşı taraf veriyor süreç işleniyor akıbet belli oluyor. Birlik olursanız kazanırsınız.

Mehmet_17

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Mehmet arslan
Gereksiz bir soru,forumda zilyon konu var ilgisini çekmiyorsa yazmaz olur biter.
Kendiniz ile çelişiyorsun saçma soru sormuş diyerek siz mi belirliyorsunuz forum da soruların mantık düzeyini olay hakkın da bilgim yoktu soru sordum ne uzattınız Allah için sizin de karşınız da çocuk yok saygısızca bir şey de demedim ne okudunuz acaba saygısızca belirttin de özür dileyim neyse uzatmayalım iyi günler.

Ceyvit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım
Migros'un karara itiraz ettiğini duyan çoğu kişi korkusundan şikayetten vazgeçiyor. Kendinizi savunamazsanız kimse size al biz hata yapmışız buda senin hakkın demez. Ama şaşırmadım herkes bir çok şeyden şikayetçi ama düzeltmek için hep başkasının harekete geçmesini bekliyor. Mahkeme deneyimi yaşayan arkadaşlar var ise bilgi paylaşırsa sevinirim. Ben kararımdan vazgeçmeyeceğim.

ozkets

80+
Migros'un karara itiraz ettiğini duyan çoğu kişi korkusundan şikayetten vazgeçiyor. Kendinizi savunamazsanız kimse size al biz hata yapmışız buda senin hakkın demez. Ama şaşırmadım herkes bir çok şeyden şikayetçi ama düzeltmek için hep başkasının harekete geçmesini bekliyor. Mahkeme deneyimi yaşayan arkadaşlar var ise bilgi paylaşırsa sevinirim. Ben kararımdan vazgeçmeyeceğim.
özel mesaj attım.

Kendiniz ile çelişiyorsun saçma soru sormuş diyerek siz mi belirliyorsunuz forum da soruların mantık düzeyini olay hakkın da bilgim yoktu soru sordum ne uzattınız Allah için sizin de karşınız da çocuk yok saygısızca bir şey de demedim ne okudunuz acaba saygısızca belirttin de özür dileyim neyse uzatmayalım iyi günler.
Forumda bir şey ile ilgili soru sormadan evvel o konu hakkında neler yazıldığını öğrenin daha sonra sorunuzu iletirsiniz ancak siz okumadan etmeden gelip bu konu hala neden konusuluyor diye sorarsanız bu şekilde anlaşılması gayet normaldir.

Son düzenleme:

Mehmet_17

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Mehmet arslan
özel mesaj attım.

Forumda bir şey ile ilgili soru sormadan evvel o konu hakkında neler yazıldığını öğrenin daha sonra sorunuzu iletirsiniz ancak siz okumadan etmeden gelip bu konu hala neden konusuluyor diye sorarsanız bu şekilde anlaşılması gayet normaldir.
Forum da açılan konu da 853 tane mesaj var hangi birini açayım hadi ayrı bir başlıkta sıkıntılarınızı konuşsanız anlarım ama indirim için açılan konu da konuşulunca meraktan sordum sende başka kimse de yanlış anlamamış.

ozkets

80+
Forum da açılan konu da 853 tane mesaj var hangi birini açayım hadi ayrı bir başlıkta sıkıntılarınızı konuşsanız anlarım ama indirim için açılan konu da konuşulunca meraktan sordum sende başka kimse de yanlış anlamamış.
Benden başkası beni ilgilendirmiyor,merak ettiysen okursun,okumazsan armut piş ağzıma düş mantığıyla yaşamaya devam edersen cevabı da alırsın.

Qube

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Yunus
Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Yeter artık konu kapansın gına geldi.

GazzeliAtalay

80+ Bronze
Şu konu kapansın ve yazmayın konuya artık diyenlere neden ban falan atılmıyor ya. İçimden sövüyorum yani..

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,912
Üyeler
164,747
Son üye
MrFebra
Top Bottom