❌İndirim Bitti! Xiaomi Mi Air Fryer 3.5L 799₺

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Bu karardan sonra ne yapacaksınız?
Yani red yemişim. Bir şey yapmayacağım. Üst mahkemeye taşınabilir ama kim uğraşacak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu karardan sonra ne yapacaksınız?
Yani red yemişim. Bir şey yapmayacağım. Üst mahkemeye taşınabilir ama kim uğraşacak.

Benim başvurum savunma isteniyor durumunda kaldı. Savunma 08.08.2022 tarihinde istenmiş. Aradan 1 ay geçmiş gelişme yok. Migros savunma yapmazsa ne olur acaba ?
Yapmazsa kabul olabilir.

Yapmazsa kabul olabilir.
Hocam savunma süresi internette baktığımda 30 gün yazıyor. Yapmadıkları için umarım dediğiniz çıkar :)

Ben red yemişim;

''Şikayet konusu dosya Hakem Üyeleri tarafından incelenmiş olup, inceleme ve gerekçe kısmında belirtilen hüküm kapsamında, şikayet konusu hususa ilişkin sipariş edilen ürünün niteliği göz önüne alındığında, ürüne ödenen bedel karşılığında ürünün satışının mümkün olamayacağı ve şikayet edilene orantısız güçlük doğuracağı anlaşıldığından, tüketici talebinin REDDINE''
Cümle aleme 799tl'den sattıklarını duyurdular saçma bir karar olmuş

Benim bildiğim thhler ilden ile farklı kararlar alabilir sizin ki hangi ildi ?

thh'ye nasıl başvurabilirim, ben de almıştım ürün iptal oldu ama bir şey çıkmaz diye bir yere başvurmadım, ben de başvurayım bari ya da migrostan hediye çeki koparsam da olur

thh'ye nasıl başvurabilirim, ben de almıştım ürün iptal oldu ama bir şey çıkmaz diye bir yere başvurmadım, ben de başvurayım bari ya da migrostan hediye çeki koparsam da olur

Ben red yemişim;

''Şikayet konusu dosya Hakem Üyeleri tarafından incelenmiş olup, inceleme ve gerekçe kısmında belirtilen hüküm kapsamında, şikayet konusu hususa ilişkin sipariş edilen ürünün niteliği göz önüne alındığında, ürüne ödenen bedel karşılığında ürünün satışının mümkün olamayacağı ve şikayet edilene orantısız güçlük doğuracağı anlaşıldığından, tüketici talebinin REDDINE''
Bu ürün Almanya’da 49 Euro’ya satılabiliyor şu an. Kime nasıl orantısız güçlük oluşturacakmış?

Ben red yemişim;

Bu arada bende red yedim ama açıklama saçma sapan bişey

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri