❌İndirim Bitti! Xiaomi Mi Air Fryer 3.5L 799₺

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Karara bağlandı yazan arkadaşlar maillerini kontrol etsin tebligat oraya geliyor.

konuyu geç gördüm :( tamda takip ettiğim ürün. neyse yeni konulara artık

son durum ne? bizde THH başvurmuştuk sonuçlanan mı oldu

Bende hala böyle
1662407831297.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şöyle yazıyor ama arayan yok. gündeme alındı diyor
ivd.gib.gov.tr sitesinden bakarmısın belki tebligat buraya düşmüştür

Ben red yemişim;

''Şikayet konusu dosya Hakem Üyeleri tarafından incelenmiş olup, inceleme ve gerekçe kısmında belirtilen hüküm kapsamında, şikayet konusu hususa ilişkin sipariş edilen ürünün niteliği göz önüne alındığında, ürüne ödenen bedel karşılığında ürünün satışının mümkün olamayacağı ve şikayet edilene orantısız güçlük doğuracağı anlaşıldığından, tüketici talebinin REDDINE''

Ben red yemişim;

''Şikayet konusu dosya Hakem Üyeleri tarafından incelenmiş olup, inceleme ve gerekçe kısmında belirtilen hüküm kapsamında, şikayet konusu hususa ilişkin sipariş edilen ürünün niteliği göz önüne alındığında, ürüne ödenen bedel karşılığında ürünün satışının mümkün olamayacağı ve şikayet edilene orantısız güçlük doğuracağı anlaşıldığından, tüketici talebinin REDDINE''
Haydaaa

Ben red yemişim;

Nasıl red yiyorsun ya? Ürünü almışsın etmişsin sonra yok efenim yanlış fiyat

Ben red yemişim;

Bu karardan sonra ne yapacaksınız?

Benim başvurum savunma isteniyor durumunda kaldı. Savunma 08.08.2022 tarihinde istenmiş. Aradan 1 ay geçmiş gelişme yok. Migros savunma yapmazsa ne olur acaba ?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri