❌İndirim Bitti! Xiaomi Mi Air Fryer 3.5L 799₺

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Anladığım kadarıyla thh olumlu kararı geldi şimdi ise migros size sunulan olumlu karara itiraz edip mahkeme yoluna gidecek. Gitmezse 15 gün sonra icraya verin.
Olumlu karar kagıdı geldi ama daha dava acan falan olmadı neden icraya verelim thh olumlu karar verince cihazi o fiyattan vermiyomu direk ugrasmak istemiyorum sonuc olumlu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4 ay oldu tik yok
Benimde Karar alïndı dedi 20 günde anca geldi 2 tane almistim ayri ayri sikayet olusturdum bu olumlu geldi simdi digerini bekliyorum

Anladığım kadarıyla thh olumlu kararı geldi şimdi ise migros size sunulan olumlu karara itiraz edip mahkeme yoluna gidecek. Gitmezse 15 gün sonra icraya verin.
Bugün baktım ve dediginiz gibi karsı dava açmış ne yapmam lazım bu durumda?

O günün kuru itibariyla o fiyata airfryer olmadığından talebiniz red edilmiştir dedi.Kısacası fiyat karşılaştırması yapıp sizin bu ürünü zaten o fiyata almaya hakkınız yok dediler sağlık olsun.

Dava açıldığına dair belgenin eline ulaşmasını bekleyeceksin.
Bekliyorum bakalım ne olucak

Özetle o günün kuru itibariyla o fiyata airfryer olmadığından talebiniz red edilmiştir dedi.Kısacası fiyat karşılaştırması yapıp sizin bu ürünü zaten o fiyata almaya hakkınız yok dediler sağlık olsun.
Dava sonucundamı bu sonuc cikti eger dava sonucu ciktiysa masraf ucreti ne kadar cikiyo?

Bekliyorum bakalım ne olucak

Dava sonucundamı bu sonuc cikti eger dava sonucu ciktiysa masraf ucreti ne kadar cikiyo?
Hayır thh den gelen ibrazdan çıkan sonuç

Baya olaylar dönmüş, bende thh ye başvurmuştum olumlu sonuçlanmış. Migros itiraz etmiş, bugün Migros un dava açtığına dair mahkeme kararı geldi. Uyap dan dosyaların detayına baktım, kazandıkları davaları nın örneklerini ek olarak göstermişler. Bu davayı kazanan var mı hiç? Bizde dilekçe ye onu yazardık. Ben de bi itiraz yazıp gönderecem. Mahkeme 2023 Mart daymış :) Girdik bir işe hakkımızı arayalım.

Ben dava yedim arkadaşlar. Şubatta mahkeme.

sizin sicilinize bir şey olmuyo size dava açmıyolar küçük beyninize sokun artık şunu, heyetin kararına itiraz ediyorlar size falan dava açtıkları yok

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,236
Üyeler
175,007
Son üye
amedan
Geri