Neler Yeni

Xiaomi Mi Box S Alınır Mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Mustafa
Bütçe
500
Arkadaşlar eski bir televizyonum var, smart değil. Stick olanını almayı düşünüyordum ama ısınmadan dolayı kasma olabilir diyenler var o yüzden bunu almak istyirom. Sizce bunu mu almalıyım, sizin önerdiğiniz bu bütçede daha iyisi var mı?

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Ali Pınar
Alınır. MI Stick'in ise ısınma sorunun olduğunu ilk defa duydum, 4K kullanılmayacaksa bence MI Stick de alınabilir.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
mi stick ile rakip değiller. birisi 1080p için ucuz bir çözüm. bir tanesi ise 4k için kullanılan bir çözüm. eğer 4k kullanılacaksa mi box s alınmalı.

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
Arkadaşlar eski bir televizyonum var, smart değil. Stick olanını almayı düşünüyordum ama ısınmadan dolayı kasma olabilir diyenler var o yüzden bunu almak istyirom. Sizce bunu mu almalıyım, sizin önerdiğiniz bu bütçede daha iyisi var mı?

Benim önerim Chromecast (2020). Chromecast 2 modelini kullanıyorum son derece memnunum benim de tv eski. Çok hızlı çalışıyor. Chromcast (2020) modeli sanırım daha çıkmadı beklerseniz bunu almanızı öneriyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Malesef Türkiye de satışa çıkmamış. Yurtdışından alma ihtimaliniz varsa kesinlikle öneririm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Kağan
2.5 sene oldu hala kullanıyorum, ufak tefek standart android donmaları dışında beni yarı yolda bırakmadı. Fakat fazla bir şey beklemeyin bu cihazdan. Bende sizin gibi akılsız televizyonumda Netflix, Youtube, Twitch izleyeyim diye aldım ve gayet yeterli.

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Ben de ChromeCast 2 yi 4.5 yıldır kullanıyorum hala aynı performansını veriyor. Hiç donma takılma yok ve internetim kötü olmasına rağmen videoyu 720p den aşağı vermiyor. ChromeCast 2 alın 4k Tv niz varsa ChromeCast 3 alın. Pişman olmayacaksınız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Mustafa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
mi stick ile rakip değiller. birisi 1080p için ucuz bir çözüm. bir tanesi ise 4k için kullanılan bir çözüm. eğer 4k kullanılacaksa mi box s alınmalı.
Televizyon 1080p. Youtube netflix den başka bir şey için kullanmıycam yeterli mi stick sizce

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Televizyon 1080p. Youtube netflix den başka bir şey için kullanmıycam yeterli mi stick sizce
Kendin söylüyorsun Youtube ve Netflix izleyecem diye. Tabbi ki yeterli ama xiaomi önermem.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
youtube netflix için yeterli. ama oyun da yükler arada oynarım dersen mi box s daha mantıklı. ben babama ve bir arkadaşıma kodi, netflix, youtube için tv stick aldırdım. ikisi de çok memnun. ben de az bişey kullandım babama gittiğim zaman. kısa süre kullandım ama beğendim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Mustafa
Kendin söylüyorsun Youtube ve Netflix izleyecem diye. Tabbi ki yeterli ama xiaomi önermem.
Ya kardeşim türkiye de yok önerdiğin. 64 euro oneridgin urun gumruk vergisiyle 600 u gecer benim butce 300 500 arasi zaten, hem sen nerden aldin ki onu

youtube netflix için yeterli. ama oyun da yükler arada oynarım dersen mi box s daha mantıklı. ben babama ve bir arkadaşıma kodi, netflix, youtube için tv stick aldırdım. ikisi de çok memnun. ben de az bişey kullandım babama gittiğim zaman. kısa süre kullandım ama beğendim.
Yok sadece youtube netflix twitch falan takılırım başka hiçbir şey yapmam. O halde stick alıyorum

onr1818

80+ Bronze
mi box s kullanan birisi olarak söylüyorum mi box s alınır mis gibide kullanılır

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Ya kardeşim türkiye de yok önerdiğin. 64 euro oneridgin urun gumruk vergisiyle 600 u gecer benim butce 300 500 arasi zaten, hem sen nerden aldin ki onu

Yok sadece youtube netflix twitch falan takılırım başka hiçbir şey yapmam. O halde stick alıyorum
Yurtdışında olan modeli ChromeCast (2020). Benimki ChromeCast 2 ve türkiyede var 450 tl civarında.

Top Bottom