Bütçenizi 200–300 TL artırmanızı öneririm. Eğer artırabilirseniz BIGBIG WON Aether veya ATK Battle Axe almanızı tavsiye ederim. Pahalı gelirse Machenike G1 tercih edebilirsiniz. Linklerini aşağıya bırakıyorum1400tl
En iyi hangisiBütçenizi 200–300 TL artırmanızı öneririm. Eğer artırabilirseniz BIGBIG WON Aether veya ATK Battle Axe almanızı tavsiye ederim. Pahalı gelirse Machenike G1 tercih edebilirsiniz. Linklerini aşağıya bırakıyorum
![]()
BIGBIG WON Aether Oyun Kolu
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
ATK Battle Axe Oyun Kolu
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
Machenike G1 Tri-Mode Gamepad – Uygun Fiyatlı Kablosuz Beyaz Oyun Kolu, PC ve Android Uyumlu
Machenike G1 Tri-Mode Gamepad, beyaz rengi ve ergonomik tasarımıyla dikkat çeker. PC ve Android cihazlarla uyumlu, kablosuz bağlantı desteğiyle konforlu bir oyun deneyimi sunar. Uygun fiyatıyla Gank.com.tr’de seni bekliyor!gank.com.tr
En iyi hangisi
fifa odaklı ve hikaye oyunları içinOyunlarda hareket sensörünü kullanırım diyorsanız Battle Axe, kullanmam diyorsanız Aether almanızı öneririm
Battle Axe’in Türkiye dışında hiçbir yerde tanınırlığı ve videoları yok. Bu yüzden şahsi görüşüm, kendim alacak olsam Aether tercih ederim; hem görünüşü hem ekranıyla öne çıkıyor, ayrıca analog çözünürlüğü de oldukça iyi. Zaten bunca zamandır PC’de oynarken hiçbir oyunda açıkçası hareket sensörünü kullanmadım; oyunlar bunu zorunlu kılmıyor. O yüzden Aether alınabilecek bir cihaz. Ama ‘hareket sensörü de olsun, analog çözünürlüğü çok iyi olmasa da olur’ derseniz, o zaman Battle Axe alabilirsiniz.fifa odaklı ve hikaye oyunları için
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ama fifa odaklı hangisi daha iyi olur