GAMEPAD ALDIM TESTLER YAPTIM İYİ Mİ?

Hocam benim msi gc20 v2 8-10 arası çıkıyordu, gamepower force ise 0a yakın çıkıyor. 17 18 çok değil mi ya ölü bölge için. Karesellik dediğiniz gibi olanlarda mesela köşelere tam gidilebilir mi bu kadar ölü bölge varken?
MSI GC300 var ben de, bu şekilde çıkıyor
Ekran görüntüsü 2026-01-03 130317.webp

testi tam nasıl yapıcam komplke en köşeden çeviriyorum
1767434833980.webp

cyclone 2 kullanıyorum ayarlarda sol ortada raw ve circle yazıyor seninki rawda circle testi yapıyorsun circle moduna alıp test yapman lazım veya raw testi olan sitelere bakman lazım (o testin olduğu site var mı bilmiyorum)

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0
Alıntıyı görüntüle
kendi kolumda solu raw sağı da circle moduna aldım bu şekilde oluyor seninkinde de sıkıntı yoktur muhtemelen gamepadin uygulamasını indir ayarlarını yap
kendi uygulamasını indiriyom denicem şimdi rica etsem 5 dk sonra bakıp yazar mısınız iade süreci başlatcam onaa göre çok tedirginim sizden destek bekliyorum.

Hocam benim msi gc20 v2 8-10 arası çıkıyordu, gamepower force ise 0a yakın çıkıyor. 17 18 çok değil mi ya ölü bölge için. Karesellik dediğiniz gibi olanlarda mesela köşelere tam gidilebilir mi bu kadar ölü bölge varken?
Tekrar ediyorum: Bu bir hata değil. Analog tasarımı köşeli olduğu için bu şekilde davranıyor; ölü bölgeyle bir alakası yok. Karesel analoglarda da ölü bölge olabilir ya da olmayabilir, bu tamamen kullanılan analog modülünün kalitesine bağlıdır. Aşağıda örnek olarak Machenike G5 Pro V2’ye ait karesel bir analog modülü var.

Ayrıca karesellik arttıkça karakter daha keskin dönüşler yapar; dairesel yapı ise daha hassas ve yumuşak dönüşler sağlar. Bu tamamen oynadığınız oyuna ve kullandığınız gamepad’e göre tercih meselesidir. Ben Flydigi Apex 5 EVA Limited Edition kullanıyorum ve iki analog yapısı arasında yazılımsal olarak geçiş yapabiliyorum. Ancak modül fiziksel olarak dairesel değil de kareselse, yazılımla bu geçişi yapmak mümkün değildir. Zaten 8BitDo Ultimate 2C’de de program tarafında böyle bir özellik yok.

1767435199214.webp

Tekrar ediyorum: Bu bir hata değil. Analog tasarımı köşeli olduğu için bu şekilde davranıyor; ölü bölgeyle bir alakası yok. Karesel analoglarda da ölü bölge olabilir ya da olmayabilir, bu tamamen kullanılan analog modülünün kalitesine bağlıdır. Aşağıda örnek olarak Machenike G5 Pro V2’ye ait karesel bir analog modülü var.

Ayrıca karesellik arttıkça karakter daha keskin dönüşler yapar; dairesel yapı ise daha hassas ve yumuşak dönüşler sağlar. Bu tamamen oynadığınız oyuna ve kullandığınız gamepad’e göre tercih meselesidir. Ben Flydigi Apex 5 EVA Limited Edition kullanıyorum ve iki analog yapısı arasında yazılımsal olarak geçiş yapabiliyorum. Ancak modül fiziksel olarak dairesel değil de kareselse, yazılımla bu geçişi yapmak mümkün değildir. Zaten 8BitDo Ultimate 2C’de de program tarafında böyle bir özellik yok.

Alıntıyı görüntüle
hocam mesela şuan ne yapmam gerekiyor mesela ölü bölge olup olmadığını nasıl anlarım bir tavsiyeniz yapabileceğim iade ediyim mi etmiyim mi uzun ömürlü olsun diye utlimate 2c yi aldım yoksa 1500 1200 e bi kol alıcaktım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
kendi kolumda solu raw sağı da circle moduna aldım bu şekilde oluyor seninkinde de sıkıntı yoktur muhtemelen gamepadin uygulamasını indir ayarlarını yap
hocam uygulamada test yok

Son düzenleme:

Alıntıyı görüntüle
sizce hangi gamepadi almalıyım hocam

Bende fantech eos pro ve easy smx 20 var, ikisinde de böyle.

O bütçede ki bir gamepad için paylaştığınız değerler bence biraz yüksek.
1767453184771.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,179,285
Üyeler
187,176
Son üye
Wolfwhite2
Geri