ilkersssuygun
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 86
Gamepad ultimate 2c testlşer iyi mi
iade mi etmeliyim sizceHata oranı biraz fazla gözüküyor. İdeal olması gerek 8 ile 9 arası diye biliyorum.
daha ilk defa açtım ayarlasam ayarlıcağım ayar varsa sonra denesemHata oranı biraz fazla gözüküyor. İdeal olması gerek 8 ile 9 arası diye biliyorum.
8 bit do ultimate 2c ne 2175tl ye gelmiş olduGamepad nedir? Ne kadara aldınız? Bütçeye göre yorumlamak lazım biraz da, normalin üstünde çünkü
uygulamasını falan yüklemedim eğerr yüklenip deniceksem sadece wireellesi çıkardım ve taktım hiçbir ayar yapmadım ama yapayzeka da çok fazla dedi siz ne düşünüyorsunuzGamepad nedir? Ne kadara aldınız? Bütçeye göre yorumlamak lazım biraz da, normalin üstünde çünkü
Evet hocam epey yüksek, hall effect gamepadmiş bir de, şaşırdım doğrusu. @Diavelin bu normal değil demi hocam8 bit do ultimate 2c ne 2175tl ye gelmiş oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
uygulamasını falan yüklemedim eğerr yüklenip deniceksem sadece wireellesi çıkardım ve taktım hiçbir ayar yapmadım ama yapayzeka da çok fazla dedi siz ne düşünüyorsunuz
hocam eğer öyleyse iade talebini oluşturuyorum bir gamepad aliyim dedim kimse yardımda etmedi böyle dıpadızlak aldık amazondan ve oda böyle geldiEvet hocam epey yüksek, hall effect gamepadmiş bir de, şaşırdım doğrusu. @Diavelin bu normal değil demi hocam
hocam başlatıyim mi iade süreciniEvet hocam epey yüksek, hall effect gamepadmiş bir de, şaşırdım doğrusu. @Diavelin bu normal değil demi hocam
hocam ama chatgpt de sordum 7 10 arası ideal diyor bütün 8 bitdo ultimate 2c ler aynı mı yoksa isterseniz 3 4 gün de beklerim yenisini sipariş edipBu bir sorun değil. Yaptığınız test dairesellik testidir; her analog tamamen dairesel olmaz. Bazı analoglar görseldeki gibi daha karesel davranır, hatta bazıları dairesellik ile karesellik arasında geçiş yapabilir. 8BitDo Ultimate 2C için ekrandaki değerler normal, bir sorun yok; boşuna iade etmenize gerek yok.
ilk defa bir gamepad istedim ve 2100tl verdim bütçem az biliyorum ama verimli fp istiyorumBu bir sorun değil. Yaptığınız test dairesellik testidir; her analog tamamen dairesel olmaz. Bazı analoglar görseldeki gibi daha karesel davranır, hatta bazıları dairesellik ile karesellik arasında geçiş yapabilir. 8BitDo Ultimate 2C için ekrandaki değerler normal, bir sorun yok; boşuna iade etmenize gerek yok.
Hocam benim msi gc20 v2 8-10 arası çıkıyordu, gamepower force ise 0a yakın çıkıyor. 17 18 çok değil mi ya ölü bölge için. Karesellik dediğiniz gibi olanlarda mesela köşelere tam gidilebilir mi bu kadar ölü bölge varken?Bu bir sorun değil. Yaptığınız test dairesellik testidir; her analog tamamen dairesel olmaz. Bazı analoglar görseldeki gibi daha karesel davranır, hatta bazıları dairesellik ile karesellik arasında geçiş yapabilir. 8BitDo Ultimate 2C için ekrandaki değerler normal, bir sorun yok; boşuna iade etmenize gerek yok.
testi tam nasıl yapıcam komplke en köşeden çeviriyorumuygulaması varsa analog hareketini dairesel yap şu an seninki dikdörtgen şeklinde o yüzden hata payı fazla gözüküyor dairesele çevirirsen hata payı %1e düşer aslıda şu an da hata payı yok denecek kadar az yanlış testi yapıyorsun çünkü
Yapay zekânın bu konuda bilgisi yetersiz; “ideal rakam 7–10” diye bir şey yok. Analog davranışları kullandığınız gamepad’e göre değişebilir. Dediğim gibi, aşağıdaki videoda 07:28’i izlerseniz bir sorun olmadığını anlarsınız. Aynı gamepad, elinizdekiyle hiçbir fark yok; değerler normal.hocam ama chatgpt de sordum 7 10 arası ideal diyor bütün 8 bitdo ultimate 2c ler aynı mı yoksa isterseniz 3 4 gün de beklerim yenisini sipariş edip