Xiaomi Mi Note 10 Lite onaylandı, işte detaylar.

ThorJ

80+ Silver
En İyi Cevap
10
Reaksiyon skoru
1,786
Xiaomi'nin 2019 yılının 3.çeyreğinde tanıttığı Note 10 serisi, sonunda onaylandı. İlk çıktığında üst versiyonlarınında bulunan 108 MP kamerası ile kullanıcıları cezbeden Note 10 ailesi, şimdi uygun fiyatlı üyesiyle ön plana çıkıyor. Tayland'da Xiaomi M2002F4LG model numarası ile sertifika alacak olan Note 10 Lite yakında ülkemizde de görülmesi bekleniyor. Fakat bu cihazda 64 MP'lik bir kamera görülecek. Cihazın telephoto kamerası ise 8 MP ve 5 MP olarak belirlenmiş. Ayrıca 8nm mimari ile üretilmiş bir işlemci bulunduruyor. Adreno 618 GPU barındıran ve SD730G işlemcili telefonun hızlı şarj desteği de bulunuyor.
Genel anlamda hoş bir tasarım barındıran Mi Note 10 Lite, uygun fiyatlı olacağı gibi Mi ailesinde olması da bir avantaj olarak görülüyor. Kamera anlamında güçlü bir cihaz olması beklense bile üst modellerinden daha sade bir yapıda olacak. Ayrıca alınan bazı sızıntılara göre Mi Note 10 Lite 5 kameraya sahip olacak. Ekrana gömülü parmak izine sahip olan cihaz, fiyat konusunda çıtayı yükseltenler için gayet makul bir cihaz gibi duruyor. Fakat asıl halini piyasaya çıktığında göreceğiz.
download.jpeg.jpg

Sizin Note 10 Lite hakkında düşünceniz nedir?

Son düzenleme:
redmi note 8 pro gibi olmasında sonu ekran çöp bi ram iyi sonuçta mediatek kullanıyor inş olmaz i note 10da öyle

adam kendim yazdı diyor niye uzatıyorsun ki ztn haber bu biçok yerde paylaşılıyor sonucta bence uzatmayın
Ben alıntılamadığımı belirttim ancak arkadaş yalnızca bana değil her konu açana tekrar tekrar aynı şeyi soruyor, benim yazdığım haber de bir çok yerde var ancak hiç bir sitedekine spesifik olarak benzemiyor

Ben alıntılamadığımı belirttim ancak arkadaş yalnızca bana değil her konu açana tekrar tekrar aynı şeyi soruyor, benim yazdığım haber de bir çok yerde var ancak hiç bir sitedekine spesifik olarak benzemiyor
Tamam beğendim zaten haberini, ilginç, değişik olmuş. Bundan sonra bir gir bakalım SDN'ye, insanlar haberleri nasıl yazıyorlar. Daha önce bu işle uğraştın mı bilmiyorum, ama şu an söylediğin şey cidden saçma. Zaten bu işi yapmış birisiyim, ben eksikleri söylüyorum. İlk bu kısımında konu açan arkadaşı da eleştirdim. Bilmeden konuşma bence.

Tamam beğendim zaten haberini, ilginç, değişik olmuş. Bundan sonra bir gir bakalım SDN'ye, insanlar haberleri nasıl yazıyorlar. Daha önce bu işle uğraştın mı bilmiyorum, ama şu an söylediğin şey cidden saçma. Zaten bu işi yapmış birisiyim, ben eksikleri söylüyorum. İlk bu kısımında konu açan arkadaşı da eleştirdim. Bilmeden konuşma bence.
Ben de aynı şeyi söylüyorum gerçekten beni yanlış anladın seni suçlamak ya da kötü göstermek gibi bir niyetim yok ki. GPU'ları kimin sizdirdigini belirttim kendi haberimde sen de telefonu satın alıp içini açmadın işlemcisine ramine bakmak için değil mi ? Sen de alıntılamadan yaptığın araştırmayı genel olarak kendi yorumunla aktardın ben de. Ortada bir sorun yok kardeşim birbirimizi üzmeyelim bunun için ya.

Sağol, bazı insanlar sabote etmeseydi gerçekten iyi olacaktı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,746
Üyeler
183,885
Son üye
Penci Zurna
Geri