Konu başlığındaki kulaklığı 2021 senesinden beri kullanıyorum ve gayet de memnundum. Geçtiğimiz ay araba ezmesi sonucu kulaklığım kullanılamaz hale geldi ve ben de yenisini aldım. Bugün elime ulaştı. Kullanım kılavuzunda kulaklığı ilk defa kullanılacağı zaman şarj kutusuna yerleştirin, kapağı açın ve kulaklığın dokunmatik bölümüne basılı tutun yazıyor. Bu durumda kapağı açtığımda kulaklıkta beyaz ışık yanması lazım. Ancak kapağı açtığım zaman kulaklıkların ışığı yanmıyor. Bundan ötürü de kulaklıkları kullanamıyorum. Bunu nasıl düzeltirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Edit: Şarjı bitmiştir belki diye şarja taktım. Ama daha yeni aldım ve kutuyu açar açmaz çalıştırmayı denediğim için bana biraz mantıksız geldi. Yine de kulaklık şarj olsun ondan sonra deneyeceğim. Duruma göre burayı güncelleyeceğim.
Edit 2: Kulaklık tamamen şarj oldu. Kutuyu açtığım zaman yine ışıklar yanmadı. Sadece oda karanlıkken bir şey fark ettim. Sol kulaklığın ışığı çok az miktarda yanıp sönüyordu. Oda aydınlıkken bu ışık gözükmüyor. Bu konu hakkında bilginiz var mı? Yardımcı olur musunuz?
Edit: Şarjı bitmiştir belki diye şarja taktım. Ama daha yeni aldım ve kutuyu açar açmaz çalıştırmayı denediğim için bana biraz mantıksız geldi. Yine de kulaklık şarj olsun ondan sonra deneyeceğim. Duruma göre burayı güncelleyeceğim.
Edit 2: Kulaklık tamamen şarj oldu. Kutuyu açtığım zaman yine ışıklar yanmadı. Sadece oda karanlıkken bir şey fark ettim. Sol kulaklığın ışığı çok az miktarda yanıp sönüyordu. Oda aydınlıkken bu ışık gözükmüyor. Bu konu hakkında bilginiz var mı? Yardımcı olur musunuz?