Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Xiaomi Mijia Miaomiao Dijital Termometre 99₺

punisher34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
punisher
aldım sağolasın her evde olması gerekiyor bence fiyatıda uygun

Jâckêrs

80+ Bronze
Bu ne işimize yarayacak hocam

AntremanKoçuMünir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,028
İsim
Ali
Bu ne işimize yarayacak hocam
Termometre nedir ?

Sıcaklıkölçer ya da Termometre, sıcaklığı ölçmek için kullanılan alet. Meteorolojide Celsius, Fahrenheit veya Kelvin gibi değişik ölçekler termometrelerde kullanılmaktadır. Gündelik kullanımdaki termometrelerin çoğu, değişen sıcaklık karşısında sıvıların hacim değiştirmesi mantığına dayanır.
Kaynak Vikipedi

Jâckêrs

80+ Bronze
kral sıvı soğutma bu alıyorsun bilgisayarını buz gibi yapıyor
Baya komiksiniz hocam. Nasıl buluyorsunuz bu şakaları böyle.
Termometre nedir ?

Sıcaklıkölçer ya da Termometre, sıcaklığı ölçmek için kullanılan alet. Meteorolojide Celsius, Fahrenheit veya Kelvin gibi değişik ölçekler termometrelerde kullanılmaktadır. Gündelik kullanımdaki termometrelerin çoğu, değişen sıcaklık karşısında sıvıların hacim değiştirmesi mantığına dayanır.
Kaynak Vikipedi
Hocam ne işe yarıyor derken yani ben bunu aldım sıcaklıkölçer anladık biliyoruz ama tam olarak ne işime yarayacak yani ben evin sıcaklığını niye bileyim onu anlatmaya çalıştım. Ne gibi bir işime yarayabilir hani birisi 'ben şunu yapmak için kullanıyorum o yüzden dereceye bakıyorum' diye örnek verebilirdi kullanılışını sordum. Daha önce hiç almadım ben çünki. Mesela aklıma geldi kombiyi açarım ev o sıcaklığa ulaştığını anlamak için Sıcaklıkölçer'e bakıp anlayabilirim yani bunun gibi bir kullanımı var değil mi?

AntremanKoçuMünir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,028
İsim
Ali

Hocam ne işe yarıyor derken yani ben bunu aldım sıcaklıkölçer anladık biliyoruz ama tam olarak ne işime yarayacak yani ben evin sıcaklığını niye bileyim onu anlatmaya çalıştım. Ne gibi bir işime yarayabilir hani birisi 'ben şunu yapmak için kullanıyorum o yüzden dereceye bakıyorum' diye örnek verebilirdi kullanılışını sordum. Daha önce hiç almadım ben çünki. Mesela aklıma geldi kombiyi açarım ev o sıcaklığa ulaştığını anlamak için Sıcaklıkölçer'e bakıp anlayabilirim yani bunun gibi bir kullanımı var değil mi?
Evet var hocam. Genelde oda sıcaklığını kontrol edip ona göre kombiyi açanlar vs oluyor. İdeal sıcaklık için bence alınabilir. 79 liraya satılırken düşünce alırım dedim. Türkiye serverlarında yaşadığımızı unutmuşum.

Sellier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
869
İsim
Deniz

Termometre'nin varlığını sorgulamak millete saçma geldiği için olabilir mi?

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,151
İsim
Diyarhan
Alıp kasanın içine koysam mı 🤔

muhsintan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Muhsin Tan
Arkadaşlar ben 4-5 ay önce almıştım. ben boyutuna dikkat etmeden almıştım. ürün başparmağım kadar. ama kullanışlı bir ürün.

Jâckêrs

80+ Bronze
Top Bottom