K Kastornit 80+ Katılım 27 Mayıs 2022 Mesajlar 340 Dahası Reaksiyon skoru 175 İsim Ozan 18 Nisan 2023 #40 Kendi çift taraflı yapıştırıcısıyla geliyor, onunla kasaya yapıştırdım. İz bırakacağını sanmıyorum çünkü güçlü bir yapıştırıcı değil. İlk başta yamuk olduğu için söküp 2 kez tekrar taktım kolayca çıktı kasadan.
Kendi çift taraflı yapıştırıcısıyla geliyor, onunla kasaya yapıştırdım. İz bırakacağını sanmıyorum çünkü güçlü bir yapıştırıcı değil. İlk başta yamuk olduğu için söküp 2 kez tekrar taktım kolayca çıktı kasadan.
Aytekin 80+ Bronze Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 578 Dahası Reaksiyon skoru 270 İsim Aytekin 18 Nisan 2023 #41 Shaco yazmış: Senin yüzünden satın alacağım şimdi Devamı için tıklayın... Bende
Shaco 80+ Bronze Katılım 12 Kasım 2021 Mesajlar 1,760 18 Nisan 2023 #42 Aytekin yazmış: Bende Devamı için tıklayın... Bana yapılanı unutmam ama gelsin bende fotoğraf çekip atacağım.Madem ben aldım sizde alacaksınız !!!!!
Aytekin yazmış: Bende Devamı için tıklayın... Bana yapılanı unutmam ama gelsin bende fotoğraf çekip atacağım.Madem ben aldım sizde alacaksınız !!!!!