Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Xiaomi Mijia Miaomiao Dijital Termometre 99₺

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Eray
Ürünü alırken 4 cm × 4 cm olduğunu unutmayın. Fotoğraflar sizi yanıltabilir. Çoğu kullanıcı küçük olmasından şikayetçi.

Nyrxia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Ahmet
Baya komiksiniz hocam. Nasıl buluyorsunuz bu şakaları böyle.

Hocam ne işe yarıyor derken yani ben bunu aldım sıcaklıkölçer anladık biliyoruz ama tam olarak ne işime yarayacak yani ben evin sıcaklığını niye bileyim onu anlatmaya çalıştım. Ne gibi bir işime yarayabilir hani birisi 'ben şunu yapmak için kullanıyorum o yüzden dereceye bakıyorum' diye örnek verebilirdi kullanılışını sordum. Daha önce hiç almadım ben çünki. Mesela aklıma geldi kombiyi açarım ev o sıcaklığa ulaştığını anlamak için Sıcaklıkölçer'e bakıp anlayabilirim yani bunun gibi bir kullanımı var değil mi?
Şimdi kardom şöyle söyleyim 5 aylık bebeğimiz var evin nem ve sıcaklık oranı çok önemli ve bu termometreden 1 tane aldım doğumdan önce sonra 2. Lazım oldu baktım fiyatları uçmuş şarjı bitmiş 2. El aldım pil taktım. Şimdi tekrar 100₺ye görünce bi tane daha aldım. Ölçümleri çok doğru yapıyor alet. Haa kendin içinde önemli bence şu yüzden örneğin evin kaç derecede olması gerektiğini bilirsen ve o dereceye ayarlarsan fazla yakıttan kurtulursun buda tasarruf sağlar düşüncesindeyim

KOMİNİC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
SAMET DEVİR
çocuğu olmayan için gereksiz gelebilir,çocuklar için hastalıkların çoğu ortam ısısı ve nemden kaynaklanır,doğru oranı bunla takip ederim çocuğumuz için en doğru ortamı yaratmış oluruz,teşekkürler aldım 1 tane....

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
798
İsim
Sercan SAYİT
Lazım böyle bir şey ama 4x4 çok küçük geldiği için almadım. Daha büyük bir şey lazım.

Krm01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
Kerem
Elime ulaştı ve çalışmıyor

chapter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Enes Kaan
aldım ben de mis gibi. büyük olsa ne faydası olacak oturup karşısına derece mi izleyeceksiniz :) gayet yeterli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,099
Üyeler
163,945
Son üye
osmanmedia
Top Bottom