NoctuaFanBoyu
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 2,585
Düz note 11 pro değil bu. Mtk 920 5g olan modelnote 10 pro daha iyi ama
Düz note 11 pro değil bu. Mtk 920 5g olan modelnote 10 pro daha iyi ama
o zaman işler değişirDüz note 11 pro değil bu. Mtk 920 5g olan model
Hocam note 11 pro vs note 11 pro plus modelleri arasında ciddi farklar var.Note 11 pro 4.5G olan model var bende. Note9 pro dan geçiş yaptım. 5g modelini bilmiyorum ama 4.5G modeli olan pro rezalet bir cihaz. Video kaydında ses kaydında saçma sapan bir ses kaydına sahip ve XİAOMİ böyle bir kronik sorun olmadığını söylüyor (GOOGLE DA BİLE BİNLERCE KONU YAZI VAR BU PROBLEME DAİR). Aldığım için pişman olduğum tek telefon kendisi. Aldıktan bir ay sonra satıp değiştirme kararı almıştım 1 aylık cihazı yarı fiyatına alıyorlar diye değiştirmekten vazgeçtim. Redmi Note 11 PRO! güya bu modeller oyun için üretilen modellermiş evet NOTE8PRO ve NOTE9 pro ikisinide 2 şer yıl kullandım ve asla bir oyunda kasma donma takılma problemleri yaşamadım ama 11 pro yu aldıktan 2-3 ay sonra MLBB oyununda dahi donmalar takılmalar kasmalar yaşamaya başladım. EKRAN 120 HZ fakat bu oyunlarda 120HZ olacağı anlamına gelmiyor çünkü işlemci 120HZ i desteklemediği için MLBB gibi bir oyunda 60 fps oynuyoruz. Bundan sonra ya Mİ serisine yönelirim ya da direkt üst segment SAMSUNG
"5g modelini bilmiyorum" mesajımda belirttim. yapılan testlere bakacak olursan iki CPU VE GPU arasındaki fps farkı maksimum 10 birim.Hocam note 11 pro vs note 11 pro plus modelleri arasında ciddi farklar var.
bence bu bir kriter değil çünkü bir iki tıklama ile o reklamlar kapatılabiliyor ayarlardan.bugün kuzenimin redmi note 12sinde dosyalara girmem gerekti bi an bi baktım kendi dosya uygulamasında reklam çıktı şok oldum resmen bu saatden sonra xiaomi almam benim mi9t yenilerin hepsine taş çıkartıyor anlaşılan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bugün kuzenimin redmi note 12sinde dosyalara girmem gerekti bi an bi baktım kendi dosya uygulamasında reklam çıktı şok oldum resmen bu saatden sonra xiaomi almam benim mi9t yenilerin hepsine taş çıkartıyor anlaşılan
nasıl 9500₺ yapabilirim fiyatı?Satın ala basınca ek 400 TL kupon veriyor.![]()
Xiaomi Türkiye
Favori ürünlerinizi satın almak için Xiaomi Türkiye resmi web sitesine hoş geldiniz. Burada en yeni Xiaomi akıllı telefonları, Redmi akıllı telefonları, Mi Bantları, Güç bankaları ve diğer popüler ürünlerin yanı sıra çeşitli düzensiz indirimleri mi.com/tr adresinden satın alabilirsiniz.www.mi.com
Telefon düşünen varsa çok mantıklı kendim az önce sipariş verdim.
almayin pismanimSatın ala basınca ek 400 TL kupon veriyor.![]()
Xiaomi Türkiye
Favori ürünlerinizi satın almak için Xiaomi Türkiye resmi web sitesine hoş geldiniz. Burada en yeni Xiaomi akıllı telefonları, Redmi akıllı telefonları, Mi Bantları, Güç bankaları ve diğer popüler ürünlerin yanı sıra çeşitli düzensiz indirimleri mi.com/tr adresinden satın alabilirsiniz.www.mi.com
Telefon düşünen varsa çok mantıklı kendim az önce sipariş verdim.
Hocam öğrenci indirimi için bende denedim onu ama en fazla 9599a iniyor.nasıl 9500₺ yapabilirim fiyatı?
Hocam pişman olduğunuz model düz note 11 pro olabilir mi bu plus 5g modeli.almayin pismanim
getmobil iyi bir site mi? telefon almayı düşünüyorumda sorun yaşar mıyım acaba merak ettimevet var getmobil gibi yerlerde 7000 TL