- Reaksiyon skoru
- 1,780
Bence almışken iyisini al sonra dersin büyük bir ihtimal keşke pro olanı alsaydım diye.Peki 9t alsam pişman olur muyum keşke note 9 pro alsaydın der miyim
Bence almışken iyisini al sonra dersin büyük bir ihtimal keşke pro olanı alsaydım diye.Peki 9t alsam pişman olur muyum keşke note 9 pro alsaydın der miyim
note 9 pro : 64mpNote 9 un kamerasi nasıl
Vallaha ben hiç 64mp kamera kullanmadım yani iyidir youtubeden bak note9 pro inceleme.Note 9 un kamerasi nasıl
bende şuan poco x3 nfc var note 9 pro ile aynı kalite çok iyi fotoğraf çekiyor gayet memnunumVallaha ben hiç 64mp kamera kullanmadım yani iyidir youtubeden bak note9 pro inceleme.
Ne modları var knk ?bende şuan poco x3 nfc var note 9 pro ile aynı kalite çok iyi fotoğraf çekiyor gayet memnunum
4 adet kamera var ana kamera,Ne modları var knk ?
Güzelmiş ama ben telefon alırsam 1 yada 2 yıl içerisin de iphone se2020 alıcam daha android kullanmak istemiyorum.4 adet kamera var ana kamera,
64mp ana kamera
2mp makro kamera
13mp ultra geniş açılı kamera
2mp derinlik
senin isteklerine göre ama önermemGüzelmiş ama ben telefon alırsam 1 yada 2 yıl içerisin de iphone se2020 alıcam daha android kullanmak istemiyorum.
Param yok zaten .d boşuna açmiyim konu.senin isteklerine göre ama önermem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yeni konu aç konuşalım