Neler Yeni

Çözüldü✓ Xiaomi Note 9S Wi-Fi Sorunu

dumxN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Arda Duman
Telefonum internete bağlı olsa bile internet yok hatası veriyor evdeki diğer cihazlar bağlanırken bağlanamıyorum ve bu sorun 12.0.4 ile başladı galiba yeni güncelleme gelene kadar beklemelimiyim?

dumxN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Arda Duman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

BeKo'O

80+ Silver
Almayın diyorum size şu Xiaomi ve Oppo şeysini.
Daha ne olacağı belli değil boşuna ucuz değil dimi bunların telefonları..
Oppo'yu yine bilemicem ama Xiaomiyi millet f/p diye alıyor sonra sorun çıkıyor.
Telefonum internete bağlı olsa bile internet yok hatası veriyor evdeki diğer cihazlar bağlanırken bağlanamıyorum ve bu sorun 12.0.4 ile başladı galiba yeni güncelleme gelene kadar beklemelimiyim?
Telefonun wi-fi ayarlarıyla öbür cihazların wi-fi ayarlarını karşılaştırmanızı öneriyorum hocam, herhangi bir ayar kendiliğinden değişmiş olabilir(IP,DNS,PROXY vs.)

Assistive

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Almayın diyorum size şu Xiaomi ve Oppo şeysini.
Daha ne olacağı belli değil boşuna ucuz değil dimi bunların telefonları..
Yalan yanlış bilgiler vermeyin, Xiaomi'yi anladım ama Oppo'ya böyle bir şey demeyin. Sırf Samsung diye 2 katı güçsüz cihaz da alınmaz.

Assistive

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Hiç düşündünüz mü bu telefonlar niye bu kadar ucuz ve özellikleri iyi diye ?
Çünkü genelinde hep sorun çıkıyor.
Samsung, iPhone sorunsuz zaten. Her cihazda çıkabilir ama siz bir kez Çinli markalar ile sorun yaşadığınızdan dolayı herkeste sorun çıkacak diye bir şey yoktur.

BoraYücel

80+ Bronze
Samsung, iPhone sorunsuz zaten. Her cihazda çıkabilir ama siz bir kez Çinli markalar ile sorun yaşadığınızdan dolayı herkeste sorun çıkacak diye bir şey yoktur.
Ben daha önce hangi markada sorun yaşdım ? Ayrıca samsung ve iPhone yi savunmadım

Assistive

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Ben daha önce hangi markada sorun yaşdım ? Ayrıca samsung ve iPhone yi savunmadım
Çinli marka değiller. Seçenek olarak en çok göze giren, satılan Samsung ve iPhone kalıyor. Sorun yaşamadıysanız niye konuda "Niye bu kadar ucuz, hiç düşündünüz mü?" yazıyorsunuz?

BoraYücel

80+ Bronze
Çinli marka değiller. Seçenek olarak en çok göze giren, satılan Samsung ve iPhone kalıyor. Sorun yaşamadıysanız niye konuda "Niye bu kadar ucuz, hiç düşündünüz mü?" yazıyorsunuz?
Sorun yaşamadıysanız niye o markaları almayın diyorsunuz? Hayır yani keyfiyen mi almayın diyorsunuz ben onu anlamadım.
Sorun yaşadım da foruma yazdığımı hatırlamıyordum. Ve sorun yaşamama gerek yok forumda bir sürü konu var özellikle Xiaomi de sorun yaşayanlar var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,302
Üyeler
166,188
Son üye
BetoNN
Top Bottom